CLOTILDE ARMAND:  "USR va crea filiale locale, care vor fi autonome"

George Forcoş
Politică / 25 septembrie 2016

Consilierul USR, Cotilde Armand, a declarat astăzi că la nivel local va fi pusă la dispoziţie platforma naţională a partidului pentru ca organizaţiile să se exprime şi că în situaţia în care nu există partide locale, vor fi create filiale care vor avea un caracter autonom.

Vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand, s-a întâlnit, astăzi, la Piatra Neamţ, cu susţinătorii USR din judeţ, în cadrul unui turneu pe care îl întreprinde în ţară pentru strângerea de semnături în vederea participării la alegerile parlamentare.

Întâlnirea de la Piatra Neamţ a avut loc într-un cadru atipic, respectiv într-un fast-food din centrul oraşului. Clotilde Armand a explicat celor 20 de persoane că USR va susţine înfiinţarea unei filiale în Neamţ.

"Am venit să susţinem un proiect local. Nu credem că ceva se va construi la Bucureşti şi va fi o piramidă care va pleca de acolo. Punem la dispoziţie platforma noastră naţională pentru ca alte partide locale să poată să se exprime. Unde nu există partid local vom crea filiale, dar care vor fi autonome. Noi vrem să reluăm puterea confiscată de un sistem politic. Noi ca cetăţeni nu trebuie doar să votăm, ci să continuăm să ne implicăm în societate", a declarat Clotilde Armand, potrivit Agerpres.

Vicepreşedintele USR a explicat şi care au fost legăturile personale sau ale partidului cu Fundaţia Soros.

"Asociaţia Salvaţi Bucureştiul a primit acum mult timp o sumă de bani. Fundaţia Soros era una din cele 6 fundaţii care au dat o sumă de bani de circa 1.200 de euro. Este foarte puţin şi nici măcar nu era Fundaţia Soros, ci o fundaţie care era şi ea finanţată de 6 fundaţii printre care şi Soros. Soţul meu a primit un bilet de avion dus şi s-a supărat foarte tare atunci, în 1995. Fundaţia i-a oferit un bilet de avion doar dus şi el s-a supărat că nu e dus-întors. Nici nu îi poate vedea pe cei de la Soros", a spus vicepreşedintele USR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb