CNIPMMR susţine orientările politice ale von der Leyen

F.D.
Politică / 19 iulie

CNIPMMR susţine orientările politice ale von der Leyen

Consiliul Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), membru al SMEunited, susţine orientările politice ale von der Leyen şi solicită să acţioneze în consecinţă, conform unui comunicat de presă al organizaţiei.

"Întreprinderile mici au subliniat necesitatea de a se face în sfârşit o politică ţinând cont de cele 99,8% din companiile din Europa, în loc de cele 0,2% şi au cerut să se concentreze asupra implementării politicii în acest nou mandat. Salutăm că doamna von der Leyen, în orientările sale politice, afirmă că viitoarea legislaţie trebuie concepută ţinând cont de întreprinderile mici. Cu toate acestea, am mai văzut IMM-uri "spălate" şi, prin urmare, solicit să acţionăm în conformitate cu această declaraţie acum" a precizat preşedintele Salminen, felicitând-o pe Ursula von der Leyen la realegerea ei pentru un al doilea mandat la cârma Comisiei Europene.

"Ca antreprenori, lucrăm cot la cot cu angajaţii noştri, oferind produse şi servicii de calitate clienţilor noştri. În plus, gestionăm compania noastră, avem grijă de angajaţii noştri, ţinem pasul cu noile legislaţii şi evoluţii ale business-urilor şi le implementăm în compania noastră. Îndeplinirea solicitărilor administrative şi de raportare ia timp şi resurse valoroase care ar putea fi investite pentru a adăuga valoare afacerii noastre şi societăţii. Europa trebuie să acorde atenţie faptului că IMM-urile îşi pot face afacerile în mod profitabil. Doar afacerile profitabile pot investi în viitor şi pot face tranziţiile realitate", a explicat preşedintele Salminen.

"Prin urmare", a continuat el, "vom fi pregătiţi să contribuim la testul de rezistenţă pe întreg acquis-ul UE pentru a simplifica şi elimina suprapunerile şi contradicţiile. Benchmark-ul privind testul IMM-urilor pe care îl pregătim în cooperare cu Business Europe şi Eurochambres va oferi recomandări pentru noul control al IMM-urilor şi al competitivităţii. Insistăm să păstrăm o distincţie clară între IMM-uri şi întreprinderile mici şi mijlocii." a continuat domnul Salminen.

"Apreciem accentul pus pe implementare şi aplicare în mai multe cazuri în Orientările politice, oferind mai multă încredere antreprenorilor şi angajându-ne în dialog cu părţile interesate cum să alinieze cel mai bine implementarea la realităţile de pe teren." a declarat preşedintele dl Salminen. "De asemenea, vom pregăti propuneri concrete pentru acţiunile prezentate în Orientările Politice, pe baza acţiunilor prioritare propuse de membrii noştri".

"Cei 24,3 milioane de antreprenori, meşteri şi afaceri mici din Europa apreciază recunoaşterea acordată de preşedintele Comisiei von der Leyen, când se referă la "ştim cu toţii că nu există Europa fără IMM-uri", a conchis preşedintele SMEunited, Petri Salminen.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb