Coaliţia pentru familie - acuză partidele politice de boicot general

V.D.
Politică / 7 octombrie 2018

Coaliţia pentru familie - acuză partidele politice de boicot general

Coaliţia pentru familie - Comitetul de iniţiativă pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei acuză boicotul generalizat al partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire, precum şi "maniera superficială şi neprofesionistă în care referendumul a fost organizat", publicului nefiindu-i comunicate "nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului".

"Comitetul de Iniţiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetăţenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituţia României, analizând datele existente până la acest moment pentru fiecare judeţ, precum şi informaţiile comunicate de cetăţenii implicaţi în susţinerea acestui demers, semnalăm evidenţa dovedită a faptului că ne aflăm în faţa unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituţiei României, ce face obiectul prezentului Referendum", se arată pe contul de Facebook al Coaliţiei pentru Familie.

Ei acuză campania de dezinformare fără precedent de la Revoluţia din 1989 care a încercat să acrediteze ideea "că acest Referendum este al Partidului Social Democrat şi al liderului său, Liviu Dragnea", care devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii ţări de către PSD.

Potrivit Comitetului de iniţiativă, boicotul este dovedit şi prin "maniera superficială şi neprofesionistă în care Referendumul a fost organizat, astfel încât nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului nu au fost comunicate publicului românesc".

"Trebuie să înţelegem că ne aflăm în situaţia în care toate îndemnurile la vot ale bisericilor şi cultelor creştine din România sunt boicotate de partidele politice, în ciuda declaraţiilor oficiale ale liderilor politici ale acestora. Campania masivă de dezinformare a întregului corp electoral român este dusă şi astăzi, prin vectori politici, administrativi şi mediatici, aflaţi sub influenţa partidelor politice. Atragem atenţia partidelor politice că cetăţenii români sunt primii care au înţeles acest boicot politic, transmiţându-ne efectele sale din fiecare judeţ din ţară, fiind evidentă pentru toată lumea falsitatea declaraţiilor publice ale liderilor în raport cu modul în care partidele au acţionat în realitate", avertizează Coaliţia pentru Familie, care face "un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii ţări, pentru că el este îndreptat direct şi în primul rând împotriva creştinilor din România".

Sâmbătă, în prima zi a referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie, prezenţa la urne a fost de 5,72% , iar duminică la ora 13:00, era de 11,67%.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cum nu??! Antena 3 cel putin a facut o propaganda uriasa pentru referendum cu DA. Sunt bannere peste tot chiar langa liceul Sf. Sava din Bucuresti cu Dan Tudorache spunand ca voteaza DA. S-au scos ochii cu referendumul acesta la oameni. Dar uitati un lucru: la tara oamenii oricum nu inteleg, nu pricep si au imbatranit de tot. Nu le mai pasa de referendum si vot. La urban, ciudat, dar unii mai si gandesc. Cum sa votezi o absurditate de asemenea maniera?! In prezent legile interzic casatoria LGBD. Deci problema nu exista. Prin referendum doar ne facem de ras in fata tuturor: parem pe de-o parte homofobi (de parca fara casatorie civila la primarie, cu un certificat) homosexualii nu mai exista - ei exista oricum si tot homoxexuali raman; poate prin casatorie raman 2 impreuna si nu isi transmit tot felul de boli in grup, poate se responsabilizeaza mai mult, mai ales ca prin act civil intervine si averea; pe de alta parte parem si foarte retarzi: este logic, elementar, fundamental ca familia reprezinta un barbat si o femeie. Trebuie sa dea Romania 43 de milioane de euro pentru asta? Ne arata Coalitia pentru familie cati LGBD exista oficial in Romania? Raportat la populatie cat 0.00x %? Ne explicat Coalitia pentru familie cum s-au obtinut cele 3 milioane de semnaturi? Le-a verificat cineva? Eu nu cunosc niciun apropriat, pe nimeni de fapt sa fi semnat asa ceva, desi statistic trebuia sa intalnesc macar o persoana. Coalitia pentru familie trebuie sa dea 100 de exemple de ce se putea realiza cu 43 de milioane de euro si trebuie sa suporte esecul acestui referendum: moral pentru ca sunt niste penibili infecti si material, cumva, pentru ca sunt prosti. Tara asta nu are niciun viitor, ci nu din cauza homosexualilor, ci din cauza prostiei. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu LGBD. Doar ca nu imi pasa de ei, nu exista raportat la numarul de prosti din Romania.

    1. Politicienii tradiționali au pierdut disputa politică și socială pe această temă, a acceptării agendei gay. Iar toată lumea, fără exagerare, va publica rezultatele acestui referendum eșuat. El va fi asumat de către tabăra "pro-gay" care se va declara câștigătoare. Și este, nu discut acum dacă poporul a tratat cu seriozitate tema. Rezultatul este acesta: 15%. 85% nu sunt de acord cu menținerea tradiționalității în convențiile sociale. Punct. Iată pierzătorii:

      1) BOR. Este cea mai importantă bătălie post-decembristă și a pierdut-o. Lucrurile se vor duce către minimalizarea religiei în școli, în societate și chiar și financiar, probabil că banii care vin de la stat se vor reduce. 

      2) PSD. Pierderea voastră este ceva mai mică și poate fi întoarsă prin ceea ce voi spune imediat. Agenda propusă de PSD, anume "Da" la referendum și legiferarea parteneriatului, este terminată. Parteneriatul este prea puțin pentru tabăra câștigătoare. 

      Cine a câștigat? 

      3) Agenda "pro-gay". Nu aș zice că USR pentru că mai trebuie să facă un pas pe care nu l-a făcut. Cum a câștigat agenda pro-gay? Păi cei 85% care nu au sprijinit agenda tradițională nu pot fi și nu vor fi neglijați de ONG-urile pro-gay. Vă aduceți aminte de documentul de la Min Educ despre homosexualitate? El a fost retras dar va fi repus pe tapet și nimeni nu se va putea opune. Dacă se va opune i se va spune că nu are nicio legitimitate pentru că referendumul a fost clar. 

      Ce va face tabăra câștigătoare? Pe baza agresivității și ambiției din alte țări, NU SE VOR MULȚUMI cu parteneriatul civil. Asta îi consideră cetățeni de gradul doi. Vor dori CĂSĂTORII. Și vor da o lege pentru abrogarea obstrucției din Codul Civil. 

      Ce trebuie să facă PSD acum cu coada mâței în brațe? Să fim înțeleși: referendumul a fost de o importanță ENORMĂ pentru societate. S-a rupt o mâță în două între tradiție și agenda libertină a pro-gay. Și tradiționaliștii au rămas doar cu coada, progresiștii luând toată mâța. Ce să facă PSD? Să recunoască înfrângerea în acest referendum și să plaseze minge în terenul opoziției. 

      PSD trebuie să spună că nu se va mai opune încercărilor progresiștilor de a schimba societatea românească. Dar va plasa la ei responsabilitatea inițierii actelor de lege care să oficializeze agenda gay, căsătoriile și adopțiile. 

      Daca voi credeți că lucrurile se vor opri aici, vă înșelați. Agenda pro-gay nu se oprește doar la căsătorii pentru că statul nu poate recunoaște ceva și în același timp să treacă cu vederea intoleranța altor cetățeni contra LGBT. Vor urma materiale de propagandă pentru obișnuirea populației cu noile obiceiuri: filme, cântăreți, materiale la TV și media, în școli. Toată această "reformare" a societății va dura peste 10 ani. Bine ați venit în noua Românie pro-LGBT. România curcubeu. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb