COALIŢIA PENTRU FAMILIE: "Ţelul nu este împlinit dar votul rămâne în istoria naţiunii"

E.M.
Politică / 8 octombrie 2018

Mihai Gheorghiu (Sursa foto: Twitter)

Mihai Gheorghiu (Sursa foto: Twitter)

Coaliţia pentru Familie a anunţat astăzi dizolvarea Comitetului de initiativă pentru revizuirea articolului 48 din Constituţie şi mulţumeşte celor care s-au prezentat la vot.

"Începând cu data de astăzi, Comitetul de iniţiativă cetăţenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituţia României este dizolvat, prin efectul legii. Mulţumim tuturor susţinătorilor demersului iniţiat de comitetul nostru, mulţumim tuturor cetăţenilor români care au votat la referendum. Ne exprimăm şi pe această cale adânca noastră recunoştinţă pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit şi afirmat voinţa a milioane de români. Dumnezeu să ocrotească România!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Coaliţiei pentru Familie.

------

Liderul Coaliţiei pentru Familie (CpF), Mihai Gheorghiu, a declarat, duminică seară, după închiderea urnelor la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie, că, deşi ţelul nu a fost atins, "acest vot va rămâne în istoria acestei naţiuni", iar bătălia va continua. El a acuzat boicotul generalizat din partea clasei politice şi a mass-media - "o imensă maşină propagandistică, antireferendum, pro boicot, de manipulare şi dezinformare a acestui popor", potrivit News.ro.

"Ce am trăit noi astăzi este un vot legal şi constituţional, un vot covârşitor, chiar dacă nu am împlinit ţinta noastră de şase milioane. Chiar dacă ţelul nostru nu este împlinit şi nu am putut revizui Constituţia, acest vot rămâne să existe în istoria acestei societăţi şi a acestei naţiuni. Data viitoare vom reuşi, pentru că apărarea firescului, apărarea a ceea ce am primit şi a ceea ce vrem să lăsăm în urma noastră este importantă pentru milioane şi milioane de români. Acum există dovada extraordinară a acestui interes. Nimeni nu va mai putea spune că sunt numai nişte semnături care nu ştim cum au fost luate", a afirmat Mihai Gheorghiu.

De asemenea, liderul Coaliţiei pentru Familie a avertizat că "toţi factorii politici, constituţionali, legislativi din această ţară" trebuie să ţină cont de votul celor care au mers la acest referendum: "E o opţiune importantă, de care trebuie să ţinem şi noi seama, trebuie să ţină seama şi toţi factorii politici, constituţionali, legislativi din această ţară. Nu se mai poate legifera împotriva unei astfel de voci".

Prezenta la vot la referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei este de 20,41 la sută, numărul votanţilor fiind de 3.731.704 la ora 21.00, atunci când s-au închis urnele în ţară, potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central (BEC).

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. ......Da ..mai vreti sa cheltuiti inca 40 mil.Euro...ca doar nu dati din buzunarul vostru ...ci luati de la copii saraci si orfani...

    La cat sunteti de prosti nici macar nu sesizati ca cei care au fost la vot nu stiu pentru ce au fact-o.Peste un milion si jumatate n-au inteles sensul intrebarii macar si voi cereti sa se tina cont de votul lor.Ia de aia-i tara unde este , pentru ca unii ca voi pretindeti ca o conduceti si o luminati

    1. ...

      De unde stiti cati oameni nu au inteles sensul intrebarii?

      Si daca unii nu au inteles, a cui e vina? Nu cumva a organizatorilor, adica a guvernului? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb