CODRIN ŞTEFĂNESCU:  "Avem un plan pe puncte"

V.D.
Politică / 23 iunie 2018

Codrin Ştefănescu

Codrin Ştefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, ieri, că social-democraţii au "un plan pe puncte", precizând că trebuie "reintrodusă normalitatea" în România.

"Avem un plan pe puncte. Ştim exact ce avem de făcut. Începând de luni, începem să comunicăm public ceea ce facem. Este foarte mare aşteptarea de la noi din partea celor care ne-au votat şi a celor care ne susţin. În aceste ore, începând de ieri şi până astăzi, am primit cu toţii foarte multe mesaje. (...) Mesajul este unitar: 'Nu cedaţi, nu daţi un milimetru înapoi, mergeţi până la capăt, noi suntem mult mai mulţi cei care vă susţinem decât cei foarte, foarte puţini care vă critică şi sunt extrem de radicali şi de violenţi'", a afirmat Ştefănescu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat ce înseamnă că PSD va merge "până la capăt", el a precizat: "Până la capăt înseamnă că trebuie să reintroducem normalitatea în România, trebuie să explicăm încă o dată românilor că (...) nişte persoane se joacă cu bugetul de stat, cu subordonaţii, cu instituţiile pe care le conduc, că nu instituţiile sunt ţinta PSD şi a alianţei, ci nişte persoane. În instituţiile acestea, 98-99% dintre oameni sunt foarte normali şi îşi fac treaba şi datoria, dar au nişte şefi care au stat, de-a lungul timpului, la tot felul de mese rotunde şi au ajuns la concluzia că, împreună, ei (...) pot subjuga România şi să decidă. De exemplu, să decidă cine poate să fie prim-ministru şi cine poate să fie decapat, care sunt listele cu oameni care trebuie promovaţi, cine trăieşte şi cine moare".

De asemenea, chestionat dacă PSD îl va suspenda din funcţie pe preşedintele Klaus Iohannis, Codrin Ştefănescu a spus că este foarte importantă decizia pe care o va lua şeful statului în privinţa hotărârii CCR care o vizează pe şefa DNA.

"Este foarte important să vedem decizia pe care o ia şi Iohannis, (...) adică respectă Constituţia sau nu o respectă? Dacă nu o respectă, în momentul ăla ştim exact (...) ce avem de făcut, vom ieşi în secunda numărul doi în spaţiul public şi o să anunţăm întreg poporul român ce facem. (...) Avem speranţa că săptămâna viitoare domnul Iohannis se va pronunţa", a arătat Ştefănescu.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Voi mari oameni de stanga si angajati o viata la stat, cand va justificati averile?

    Asa, ca sa stim sigur ca n-ati furat ... ca lipsesc multe de prin tara. Apoi putem sa ne gandin si la altii. 

    1. Marii oameni de dreapta sunt angajați de formă în mediul privat, adică la firmele Securității.

    si seful vostru a stat la multe din acele mese rotunde, de aia sunt atatea idioate din teleorman, capitala ajutatilor social si dezastrului economic in guvern

    pana acum ati facut de toate noaptea ca hotii, de luni incepeti sa si informati, ca de dezbatut nu are rost voi stiti cei mai bine pt popor, de aia dati pensii speciale, case de protocol iesiri la pensie dupa 10-20 ani de munca la varsta de 40-50 ani, la 60-65 ies dar aia fraieri care muncesc sa va plateasca voua furturile  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb