CoFis - un instrument util oamenilor de afaceri

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 2 iunie 2004

Camera de Comerţ şi Indus­trie a României şi a Municipiu­lui Bucureşti (CCIRB), prin Direcţia Informaţii şi Dezvoltarea Afacerilor, a elaborat, în colaborare cu firma de consultanţă Cert Consult 2003 SRL, un CD-Rom care conţine Codul Fis­cal al României (text integral) şi alte 400 de acte normative (principalele prevederi legislative emise ulterior în vederea aplicării acestuia - ordine, norme, instrucţiuni, formulare - precum şi actele normative abrogate, modificate sau la care se fac referiri în Codul Fiscal).

Structurat pe cinci capitole, CD-Rom-ul are ca scop informarea beneficiarilor referitor la aplicarea prevederilor Codului Fiscal şi nu este opozabil terţilor. Capitolul Codul Fiscal con­ţine textul integral al Codului Fiscal al României, structurat pe titluri, capitole, articole, la fiecare articol fiind inserate normele de aplicare, ordinele MFP (inclusiv cele abrogate) şi formularistica necesară. Dicţionarul conţine o listă de expresii şi termeni din textul Codului Fis­cal, ordonată alfabetic, cu precizarea articolelor în care se regăsesc, şi permite consultarea unei teme atunci cînd utilizatorul nu cunoaşte textul care o reglementează (capitol, articol etc). Capitolul Index Formulare conţine o listă de formulare (declaraţii, deconturi, certificate, cereri etc), reglementate de actele emise în aplicarea Codului Fiscal şi modelele acestor formulare, utilizatorul avînd acces direct la un anumit formular şi la instrucţiunile de completare ale acestuia. Capitolele Indexul actelor normative abrogate, modificate sau cu referire la Codul Fiscal, Indexul actelor normative cu referire la normele de aplicare a Codului Fiscal şi Indexul actelor normative emise în aplicarea Codului Fiscal conţin principalele acte normative care au conexiuni cu Codul Fiscal, fie prin faptul că se face o referire la acestea în textul Codului Fiscal sau al normelor de aplicare, fie prin faptul că au fost emise ulterior în aplicarea Codului Fiscal. Aceste capitole permit consultarea întregului conţinut al actelor normative respective. Capitolul Indexul convenţiilor dintre România şi alte state privind evitarea dublei impuneri reprezintă un instrument de lucru foarte util. Acesta permite vizualizarea unei liste a convenţiilor de evitare a dublei impuneri încheiate de România cu alte state şi consultarea textului integral al oricărei convenţii de care utilizatorul este interesat.

Preţul de achiziţie al unui exemplar din CD-Rom-ul CoFis este de 60 de euro + TVA/exemplar (preţ promoţional pînă la 1 septembrie). După perioada promoţională, preţul este de 80 de euro + TVA/exemplar.

Pentru membrii CCIRB, un exemplar din CD-Rom-ul CoFis este de 60 de euro + TVA/exemplar, taxele poştale fiind incluse în preţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb