COLABORARE MAI STRÂNSĂ ÎN TERITORIU: PSD şi PDL au desemnat echipe care să ajute filialele locale

(N.I.)
Ziarul BURSA #Politică / 24 februarie 2009

Nica: "Formaţiunile îşi păstrează identitatea şi participă la alegeri independent"

Berceanu: "Dacă vrei să te căsătoreşti cu cineva trebuie mai întâi să desfaci căsătoria dinainte, nu poţi să faci, cum se spune, un menage a trois"

Ministrul de Interne, Dan Nica, a anunţat, ieri, la finalul şedinţei Biroului Politic Central al Coaliţiei (BPCC), că membrii coaliţiei au stabilit echipe din partea fiecărei formaţiuni care să meargă în teritoriu şi să discute cu colegii din judeţele unde nu există un protocol semnat între PSD şi PD-L.

Dan Nica a explicat: "Am stabilit care sunt persoanele care se ocupă din partea fiecărei formaţiuni politice pentru fiecare judeţ, având structuri organizatorice puţin diferite. Am stabilit ca peste tot acolo unde este nevoie de un sprijin din partea conducerii naţionale a celor două partide să facem acest lucru şi vom face perioada următoare aceste deplasări, ca să le putem da colegilor noştri din judeţele unde mai au nevoie de ajutor sprijinul necesar".

În ceea ce priveşte procesul electoral, Nica a precizat că, potrivit protocolului semnat de cele două partide, formaţiunile îşi păstrează identitatea şi participă în alegeri independent.

Dan Nica a declarat: "În Parteneriatul pentru România ambele formaţiuni îşi păstrează identitatea, participă în alegeri, unele alegeri le câştigă o formaţiune, altele le câştigă cealaltă formaţiune. Regula jocului politic şi jocul democratic vor funcţiona".

Potrivit Newsin, reprezentanţii PD-L sunt nemulţumiţi de faptul că PSD continuă, în unele judeţe, să colaboreze cu liberalii şi au anunţat că vor cere ca această situaţie să fie remediată.

Vicepreşedintele PDL, Radu Berceanu, a declarat, înaintea începerii şedinţei coaliţiei, la sediul Senatului, că PSD şi PDL trebuie să găsească soluţii pentru colaborarea din teritoriu.

Berceanu a spus că inclusiv la Dolj există o astfel de situaţie: "PSD este într-o alianţă la Consiliul Judeţean cu PNL. Nici noi, nici dumnealor nu cred că putem să fim la Bucureşti împreună şi în teritoriu separaţi".

Întrebat despre declaraţiile unor reprezentanţi ai PSD, potrivit cărora filialele au libertate în a-şi alege partenerii cu care să colaboreze la nivel local, Radu Berceanu a răspuns că această situaţie nu este una firească şi că trebuie remediată.

Liderul PD-L a explicat: "Fiecare vede lucrurile într-un anume fel. Eu cred că dacă vrei să te căsătoreşti cu cineva trebuie mai întâi să desfaci căsătoria dinainte, nu poţi să faci, cum se spune, un , dar probabil că alţii au altă părere".

Precizăm că liderii coaliţiei s-au întâlnit ieri dimineaţă la Senat, în şedinţa săptămânală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb