Colliers România a coordonat procesul de certificare LEED ID+C pentru noul sediu Citibank

D.R.
Miscellanea / 26 iulie 2023

Tamara Dogariu, Senior Sustainability Consultant ESG Strategic Advisory

Tamara Dogariu, Senior Sustainability Consultant ESG Strategic Advisory

Colliers România a coordonat amplul proces de certificare pentru noul sediu Citibank. Sediul Citibank a obţinut o certificare pentru design interior şi construcţii (LEED ID+C ), informează comunicatul de presă al Colliers România, remis astăzi redacţiei.

Certificarea LEED ID+C este în linie cu politica băncii, asumată la nivel global, de a obţine zero emisii nete de gaze cu efect de seră până în 2030.

Tamara Dogariu, Senior Sustainability Consultant ESG Strategic Advisory a transmis:

"În proiectul noului sediu al Citi România am acordat prioritate sănătăţii, eficienţei şi sustenabilităţii, pentru a spori starea de bine a angajaţilor şi pentru a minimiza impactul operaţiunilor noastre asupra mediului. Asigurarea energiei electrice 100% din surse regenerabile este unul dintre obiectivele noastre pentru 2025 privind amprenta operaţională la nivel global. Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, a consumului de energie, a consumului de apă şi a deşeurilor, împreună cu proiectarea sustenabilă a clădirii, toate acestea sunt factori cheie în demersul nostru de a respecta angajamentul de neutralitate climatică pentru operaţiunile noastre până în 2030", explică Samir Karia, director general al Citi România.

Noul sediu Citibank România din Bucureşti combină cele mai noi tehnologii de management al performanţei resurselor cu un accent pe confortul la locul de muncă, fiind un spaţiu multifuncţional pentru abordări moderne, flexibile şi hibride de lucru, spaţiu pentru creativitate şi colaborare, dar dispune şi de spaţii pentru lucrul individual. Totodată, clădirea Ţiriac Towers pune la dispoziţia chiriaşilor şi staţii de încărcare pentru maşinile electrice, plus spaţii de parcare pentru biciclete.

"Certificarea LEED pentru Design Interior şi Construcţii (LEED ID+C) a fost acordată noului sediu Citi din Bucureşti pentru implementarea unor strategii şi soluţii practice de eficienţă energetică şi furnizare de energie verde, eficienţă a apei şi strategii de îmbunătăţire a calităţii aerului interior. Concret, este vorba despre o reducere cu 45% a consumului anual de energie şi apă potabilă faţă de un spaţiu de referinţă şi de o îmbunătăţire a calităţii aerului interior datorită ventilaţiei superioare şi utilizării de materiale de finisaj interior cu conţinut scăzut de COV şi toxicitate redusă", conform comunicatului de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb