Comisia pentru controlul SRI cere serviciului un punct de vedere privind declaraţiile lui Iohannis referitoare la "vânzarea Ardealului"

I.M.
Politică / 5 mai 2020

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Comisia parlamentară pentru controlul activităţii Serviciului Român de Informaţii (SRI) a decis marţi, în şedinţă, solicitarea unui punct de vedere al SRI în ceea ce priveşte declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la presupuse înţelegeri referitoare la "vânzarea Ardealului", a anunţat vicepreşedintele comisiei, Marian Cucşa, citat de Agerpres.

"Declaraţiile preşedintelui României în ceea ce priveşte înţelegerile secrete despre vânzarea Ardealului sunt de o gravitate ieşită din comun. (...) Problema invocată de preşedintele României este una de siguranţă naţională. Am solicitat un punct de vedere de la SRI în ceea ce priveşte declaraţiile preşedintelui României, să ne pună la dispoziţie, până lunea viitoare, datele pe care le au despre presupuse înţelegeri între PSD şi liderul de la Budapesta. Marţea viitoare vom avea o şedinţă a comisiei în care vom analiza răspunsul SRI", a precizat Cucşa, într-o conferinţă de presă.

Reamintim că preşedintele Iohannis a acuzat săptămâna trecută PSD că face înţelegeri cu guvernul Ungariei. Miercuri, 29 aprilie, Iohannis a spus într-o declaraţie de presă că "PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege prin care dă autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înţelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorităţi ne luptăm pentru vieţile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor. Jo napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înţelegeri?", transmite Agerpres.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Este incredibil cata nesimtire!Sa-l intrebe direct pe Viktor Orban ,de ce sa se mai oboseasca sa intrebe SRI-ul?Vai,vai ce acuzatii grave a facut Iohannis!Nu le este rusine?Sa puna mana comisiile astea in frunte cu PSD-ul sa invete maghiara.Nu de alta dar sa nu piarda trenul.Cand venea Viktor Orban si ii atata pe secui nu se mai sesiza nimeni.Sa-i ia lui Iohannis boii de la bicicleta!

    Dau ARDEALUL pe-o BICICLETĂ UCRAINA .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb