CONAF şi FRAS, în parteneriat pentru susţinerea femeilor din motorsport

Miscellanea / 2 noiembrie 2020

CONAF şi FRAS, în parteneriat pentru susţinerea femeilor din motorsport

Federaţia Română de Automobilism Sportiv - FRAS şi Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriatul Feminin - CONAF şi-au unit forţele printr-un parteneriat pentru susţinerea femeilor din motorsport, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Femeia antreprenor contemporană este femeia care îndrăzneşte să piloteze cu calm şi abilitate cursa de anduranţă a antreprenoriatului. Femeia pilot este femeia curajoasă care îndrăzneşte să intre pe un teren care până de curând era condus de bărbaţi şi excelează datorită calmului, agilităţii, puterii de concetrare. Aşa cum există femei care au făcut şi continuă să facă performanţăîn business, aşa existăsportive titrate care fac performanţă în toate ariile motor-sport şi mai mult decât atât echilibrează pasiunea lor cu familia şi business-ul.", se arată în comunicat.

"FRAS deţine singurul organism implicat activ în promovarea şi încurajarea prezenţei femeilor în competiţii, dar şi pentru a arăta că acestea pot fi oricând parte din toate ariile motorsportului: Comisia Naţională pentru Femei- CNF FRAS. Acum FRAS are un aliat de nădejde în CONAF. Încă nu este un lucru comun să vezi o femeie într-o maşină de competiţie, însă curajul, îndrăzneala, coordonarea, calmul şi agilitatea acestora, le-au croit drum direct pe podiumuri." susţin cei de la FRAS.

CONAF şi FRAS, în parteneriat pentru susţinerea femeilor din motorsport

"Numărul femeilor înscrise în probe sportive ale automobilismului sau în colegiile de arbitrii creşte constant anual. Comisia Naţională pentru Femei a FRAS are ca obiective promovarea rezultatelor femeilor din motorsport, demonstrând astfel că se face performanţă la cel mai înalt nivel. Motorsportul nu înseamnă doar participare ca pilot sau copilot, ci şi prezenţa în alte zone cum ar fi de conducere a unor echipe, arbitraj, zona de mecanică sau promovare pentru o echipă. Împreună cu CONAF ne dorim să creăm modele de urmat prin puterea exemplului personal al membrelor comisiei, să dezvoltam programe educaţionale şi relaţii de colaborare cu federaţiile corespondente ale altor state.", a declarat Mirela Bucovicean, Preşedinte Comisia Naţională pentru Femei a FRAS.

CONAF şi FRAS, în parteneriat pentru susţinerea femeilor din motorsport

Norris Măgeanu, Preşedinte Federaţia Română de Automobilism Sportiv FRAS, a declarat: "Cred că nu e nimic mai firesc decât acest parteneriat. Curajul, asumarea, capaci-tatea de a lua decizii rapide în situaţii stresante, caracterizează atât mediul antre-prenorial cât şi activitatea noastră sportivă.

Pe de altă parte, eu, personal, am fost mereu surprins plăcut de modul în care doamnele şi-au făcut loc, cu eleganţă dar hotărâre, în foarte multe domenii consi-derate ale bărbaţilor. Aşa că, sub baghetele magice ale doamnelor Cristina Chiriac şi Mirela Bucovicean, sunt convins că FRAS şi CONAF vor dărâma ziduri, vor face din poteci, drumuri şi din visuri, realitate."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb