Conducerea Ardaf poate să majoreze capitalul social în limita a 50% din cel existent

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 21 septembrie 2007

Consiliul de administraţie al companiei de asigurări Ardaf a fost mandatat de acţionari să opereze majorări de capital în limita a 50% din cel existent timp de un an şi, totodată, să poată vinde unele active în limita a 8 milioane de euro, se arată într-un raport al companiei publicat de Rasdaq.

Acţionarii companiei au aprobat în unanimitate delegarea către consiliul de administraţie a competenţei de majorare a capitalului social, în limita a jumătate din capitalul social existent, pentru o perioadă de un an, delegare care poate fi reînnoită anual, se menţionează în raport. Totodată, acţionarii societăţii au împuternicit conducerea societăţii şi pentru vânzarea unor active care, cumulat, nu vor depăşi suma de 8 milioane euro.

Compania de asigurări Ardaf a afişat prime brute subscrise în valoare de 80,63 milioane lei (25,72 milioane euro) în primele şase luni din 2007, în scădere cu 34,13% faţă de acelaşi interval din 2006, când valoarea acestora era de 122,41 milioane lei.

Ardaf are un capital social de 162,6 milioane lei. Compania Sabile Ltd, membră a grupului ceh PPF Investments, controlează, în prezent, un pachet reprezentând circa 70,81% din acţiunile societăţii de asigurări Ardaf, în urma preluării pachetelor deţinute anterior de Tender SA şi Daniel Voicu. Raiffeisen Zentralbank AG Austria mai deţine 7,67% din capitalul Ardaf.

SC Asigurare Reasigurare Ardaf SA a fost înfiinţată în noiembrie 1992 şi are sediul central în Cluj-Napoca. Reţeaua teritorială a companiei este formată dn peste 200 de agenţii şi puncte de lucru şi 32 de sucursale. Ardaf oferă produse de asigurări de viaţă, asigurări de persoane altele decât cele de viaţă, de autovehicule, maritime şi de transport, de aviaţie, bunuri, răspundere civilă, pierderi financiare din riscuri asigurate şi răspundere civilă auto (RCA).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb