Congresul de fuziune USR PLUS va avea loc mâine

G.U.
Politică / 14 august 2020

Sursă foto: G4Media.ro

Sursă foto: G4Media.ro

Delegaţi ai USR şi ai PLUS se vor reuni mâine, într-un Congres desfăşurat online, în vederea adoptării protocolului de fuziune a celor două partide, conform Agerpres.

Într-o primă etapă, cele două formaţiuni vor organiza câte un Congres separat, urmate de o reuniune comună, la care vor lua parte câte 1.600 de delegaţi din partea fiecărui partid, a precizat deputatul USR Ionuţ Moşteanu.

"Vor fi două Congrese. Fiecare partid va vota protocolul de fuziune, aşa cum este prevăzut în statut. Fiecare partid va face câte un Congres separat, după care va avea loc unul comun. (...) Congresul se va desfăşura online, procesul de votare - online, pe o platformă electronică. Dezbaterile vor avea loc pe acea platformă: cu program, cu luări de cuvânt, cu voturi şi aşa mai departe, ca la orice Congres, doar că va avea loc online, ţinând cont de condiţiile speciale în care ne desfăşurăm activitatea în perioada aceasta", a explicat el.

Urmare a fuziunii, Birourile locale, judeţene, municipale şi cel naţional vor fi reunite. Conducerea va fi asigurată de doi copreşedinţi.

"Cele două partide, după fuziune, vor funcţiona ca un singur partid, USR PLUS, în care conducerile vor fi reunite, de la nivel central până la nivel local. Asta ca perioadă de tranziţie, până ce protocolul va rămâne definitiv în Tribunal. După rămânerea definitivă la Tribunal, va avea loc un Congres în care vom alege noua conducere a partidului şi se va desfăşura aceeaşi procedură în fiecare filială judeţeană şi locală", a spus Moşteanu.

Potrivit acestuia, organizarea Congresului nu este motivată de apropierea alegerilor locale, fiind vorba despre un proces început în urmă cu doi ani.

"Nu are nicio legătură cu alegerile, este finalizarea unui proces care durează de aproape doi ani de zile, de un an şi jumătate, de când am decis că mergem ca alianţă. Am mers ca alianţă la europarlamentare, la prezidenţiale, acum la locale şi, practic, e finalul unui proces natural în care două partide care împărtăşesc acelaşi ADN, aceeaşi tipologie de oameni, cu aceleaşi obiective, vin împreună şi formează un partid mai mare", a menţionat deputatul.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Oare, nu le-o face cinste Ciolos la toti, cu lichioare dintr-aia galbena primita in dar de la guru' sau, Grig Bivolaru?

    USR-PLUS, partid fara ideologie, balama politică cu serioase semne de întrebare asupra adn-ului cu trese. De fapt întreaga politică românească e dominată de grupuri de interese cu trese. Trist. Ai impresia că schimbi ceva prin vot, dar votul a ajuns sa nu conteze, e trist popor, foarte trist. Securitatea lui Ceașcă nu a murit, s-a întărit și rebrenduit, acum nu o mai controlează nimeni decât câteva grupuri străine care au interes pe acest plai. Restul e politica ieftina, fara fond. Vom face, vom drege pentru cetateni, bull shit.

    1. Tot respectul meu! O viziune corecta, asupra a ce se intampla astazi in Colonie!

      Ce termen tâmpit "Colonie "! Pe vremea ta în sec.15 eram " schismatici ortodocși ".

      Realizezi că ești un zero barat innecat in propria neputință! 

      Iar ai aparut bai, avortonule? Ai venit neinvitat aici, ca sa ceri o felatie cu care sa te mai dregi dupa atata Aurolac? Mars la origini, Avortonule!

      Asta suntem cu toții, înecați in propria neputință. Unii o realizează, alții nu, pe alții nu îi interesează. Oricum la acest moment suntem praf. Intern nu mai producem nimic, extern nu suntem buni decât să-și instaleze unii jucăriile nucleare pe aici. Daca eram mai deștepți puteam profita mai mult din asta, dar nu suntem, profita traficanții de fetițe.

      Ai perfecta dreptate, suntem doar o populatie cu nevoi de consum, aflata in descompunere, caci popor nu mai suntem demult!

    Pandemie de congrese!.

    Congreciolosen!. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb