Connections Consult digitalizează Consiliul Superior al Magistraturii

G.D.
Companii / 4 octombrie 2022

Bogdan Florea, CEO Connections Consult SA

Bogdan Florea, CEO Connections Consult SA

Connections Consult (simbol bursier CC) anunţă semnarea unui contract de implementare a unui sistem informatic integrat de management, care va contribui la eficientizarea şi îmbunătăţirea activităţilor operaţionale ale Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, valoarea totală a proiectului se ridică la 7,38 milioane RON cu TVA inclus şi se înscrie în direcţia eforturilor Connections de a promova soluţiile de transformare digitală profundă care vor eficientiza şi fluidiza numeroase procese de business din cadrul instituţiilor publice şi private.

"Suntem încrezători că rezultatul implementării va fi un sistem modern, care va sprijini activitatea de management la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii şi va contribui astfel la eficientizarea şi modernizarea metodelor de lucru utilizate în cadrul activităţii proprii, beneficiind şi de suportul partenerilor de la Trencadis, cu care suntem asociaţi în acest proiect. Astfel, se va îmbunătăţi modul de lucru al magistraţilor şi personalului asociat din România", a declarat Bogdan Florea, CEO Connections Consult SA.

Contractul încheiat între Connections Consult şi CSM urmează strategia grupului Connections de creare a unei practici solide în zona publică pentru livrarea de servicii integrate de tehnologie care să îmbunătăţească fluxurile interne ale instituţiilor şi interacţiunea cetăţenilor cu acestea. Sistemul construit va asigura integrarea cu sisteme naţionale precum ECRIS şi site-ul instituţiei, în vederea interogării şi extragerii datelor de identificare ce vor fi asociate fluxurilor şi documentelor rezultate ca urmare a desfăşurării activităţilor interne, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb