Contractul de mandat în directoratul Transelectrica al lui Ion Smeeianu încetează din 26 mai

Andrei Stan
Piaţa de Capital / 25 mai 2016

Contractul de mandat al lui Ion Smeeianu în directoratul Transelectrica (TEL) va înceta din 26 mai prin acordul părţilor, potrivit unui raport al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice «Transelectrica» SA informează acţionarii şi investitorii că, începând cu data de 26 mai 2016, va înceta prin acordul părţilor contractul de mandat al domnului Ion Smeeianu", se arată în raportul Transelectrica.

De asemenea, compania anunţă că, tot de joi, 26 mai, va înceta prin acordul părţilor contractul de mandat al altui membru al directoratului, respectiv Cătălin Lucian Chimirel.

"În prezent, directoratul îşi desfăşoară activitatea cu membrii aflaţi în funcţie la data prezentului comunicat. Locurile vacante din directorat urmează a fi ocupate urmare a procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice şi ale Actului Constitutiv, procedură ce se derulează sub coordonarea Comitetului de Nominalizare şi Remunerare din cadrul Consiliului de Supraveghere", precizează sursa citată.

Ion Smeeianu a fost numit de către Consiliul de Supraveghere al Transelectrica în funcţia de membru al Directoratului în data de 12 mai 2015, dată la care acesta a şi acceptat mandatul, potrivit unui comunicat al companiei. În conformitate cu prevederile art. 23 alin. (3) din Actul constitutiv al companiei Transelectrica, mandatul lui Ion Smeeianu a fost acordat pentru perioada care a rămas până la expirarea mandatului membrului de directorat pe care l-a înlocuit, adică până la data de 16 septembrie 2017.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb