Controale sporite de sărbători, în pieţele din Sectorul 1

Ioana Dogaru
Anticorupţie / 16 decembrie 2015

Primăria Sectorului şi agenţii Poliţiei Locale intensifică controalele la comercianţii din Sectorul 1, în special la cei care vând carne de porc, brazi şi materiale pirotehnice, informează un comunicat de presă al Primăriei.

Astfel, începând de joi, 17 decembrie 2015, Poliţia Locală Sector 1 organizează ample acţiuni de control a producătorilor particulari şi a magazinelor agroalimentare din pieţele: 1 Mai, Haralambie Botescu (fostă Matache), Domenii, 16 Februarie, Dorobanţi etc. şi din zonele adiacente acestora, potrivit comunicatului citat.

În cazul în care vor fi constatate nereguli, vor fi aplicate pe loc sancţiuni contravenţionale, iar după caz, produsele vor fi confiscate, precizează sursa citată.

Viceprimarul Sectorului 1, Vasile Moţoc, a declarat: "Îi asigur pe bucureşteni că, şi cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului în pieţele Sectorului 1 vor putea găsi numai produse de calitate, atent verificate în prealabil de către inspectorii noştri. Vom demara ample acţiuni de control pentru ca şi în acest an de sărbători să se desfăşoare un comerţ civilizat în pieţele din Sectorul 1, în deplin respect pentru cumpărători".

În plus, echipajele Poliţiei Locale vor identifica comercianţii ambulanţi care îşi desfăşoară activitatea în alte locuri decât cele autorizate sau fără autorizaţie în acest sens şi vor depista persoanele care oferă spre vânzare bunuri a căror provenienţă nu o pot dovedi, potrivit comunicatului Primăriei.

Vor fi controlate punctual locurile în care există date sau suspiciuni privind nereguli referitoare la comercializarea produselor şi va fi asigurat climatul de ordine şi siguranţă publică în pieţele din sector şi în vecinătatea acestora, precizează sursa citată.

Primăria Sectorului 1 face un apel către bucureşteni să sprijine administraţia locală în stoparea comerţului neautorizat.

Vasile Moţoc a mai declarat: "Facem un apel la cetăţeni să nu achiziţioneze produse decât de la comercianţi autorizaţi şi numai din locuri special amenajate în acest scop. Atragem atenţia că achiziţionarea de produse de la prima persoană întâlnită în cale, pe trotuar sau în diverse intersecţii, înseamnă atât risc major pentru sănătatea cumpărătorului, cât şi perpetuarea unor practici nelegale. Numai împreună, administraţie locală şi cetăţeni, putem stopa practicarea comerţului ilicit pe domeniul public al Sectorului 1".

Bucureşteni pot să semnaleze atât neregulile, cât şi prezenţa comercianţilor ambulanţi la numărul de telefon al Poliţiei Locale Sector 1 021/9540, apelabil 24 de ore din 24, scrie comunicatul menţionat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb