CORONAVIRUS: Italia a înregistrat al treilea record consecutiv în ceea ce priveşte numărul de contaminări

J.P.
Internaţional / 26 decembrie 2021

Italia a înregistrat al treilea record consecutiv în ceea ce priveşte numărul de contaminări

Italia a raportat sâmbătă al treilea record consecutiv de contaminări cu noul tip de coronavirus, înregistrând în ultimele 24 de ore 54.762 de cazuri, comparativ cu 50.599 câte au fost înregistrate cu o zi înainte, a anunţat Ministerul Sănătăţii italian, informează Reuters, citat de Agerpres.

De asemenea, numărul de decese cauzate de COVID-19 a crescut la 144, comparativ cu 141 câte s-au înregistrat vineri.

Italia a înregistrat 136.530 de decese asociate COVID-19 de când epidemia a izbucnit în această ţară, în februarie anul trecut, situându-se pe locul 2 în Europa, după Regatul Unit, şi pe locul 9 în lume, în ceea ce priveşte numărul de decese cauzate de noul tip de coronavirus.

În total, Italia a raportat de la începutul pandemiei 5,57 de milioane de contaminări.

Numărul de pacienţi internaţi cu COVID-19 în Italia - fără a-i include pe cei de la terapie intensivă - se ridica sâmbătă la 8.892, în creştere faţă de cei 8.812 câţi erau vineri.

Nu în ultimul rând, 106 de persoane se aflau la terapie intensivă în Italia, în creştere cu patru persoane faţă de ziua precedentă.

Joi, guvernul italian a decis ca purtarea măştii medicale să devină din nou obligatorie în exterior în toată Italia.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Acum o să apară un tăntălau care o să ne zică nouă si apropiatilor celor morti in Italia că la ei sunt mai putini morti decat in Romania, sa stea linistiti că s-au inteptat degeaba dar au procente mai bune fata de altii.

    1. Da, este tăntălăul care vede propaganda rusească în fiecare dulap. Și citează propagandă pentru că atât îl duce capul, un semidoct.

      troli

      Nu, doar raționali. Toate țările din Vest au recurs la restricții ale mobilității umane, la restricționat petreceri, cluburi, restaurante. Toate se închid la ora 21 sau mai devreme. Indiferent de vaccin. La noi, Citu este singurul responsabil pentru măcelul din sep, oct și nov.

      Încăpățânarea lui de semidoct, de analfabet funcțional care crede că se pricepe și la medicină are pe conștiință zeci de mii de decese ale persoanelor în vârstă care nu se duceau la petreceri dar erau infectate de petrecăreți.

      Refuzul lui Citu de a testa vaccinatii este de asemenea criminal. Sunt aproape 10 state europene (Cehia, cea mai recentă) care nu mai iau în seamă certificatul non-sens de vaccinare. Asta pentru că au învățat, inclusiv din România, că a te baza pe certificatul verde ca să faci Untolduri, petreceri, cluburi, călătorii nu funcționează. O să îți distrugi sistemul de sănătate, indiferent de cât de mare este procentul de vaccinați, poate fi și 100%. Asta pentru că grupa vulnerabilă are o protecție mai redusă, mult mai redusă. 

      Celor din tarile campioane la intepat nu le poti explica de ce dupa ce s-au intepat cu serul sigur si eficient au tot mai multe infectari plus morti. Nu tine tampenia ca stau mai bine ca altii sau mai rau fata de cei din Africa. Daca le zici chestii d'astea, te iau la scuipati si bine fac, draga trol gay.

      Se pare ca ti s-a ridicat tuica la mansarda si incerci sa argumentezi neconvingator din fundul ala de curte unde-ti faci nevoile, altfel te-ai fi intrebat de ce Romania a avut in octombrie si noiembrie cea mai mare rata de mortalitate dupa al doilea razboi mondial.

      Cum esti rau intentionat si/sau rauvoitor, este indubitabil ca nu te-ai deplasat niciodata intr-un spital covid sa fi vazut cum a stat in realitate situatia. Asa ca da, meriti nu un scuipat, ci o flegma mare! 

      cel mai mare nr de morti , pentru ca nu au avut tratament la boli grave si au fost lasati pina au murit + pixurile care au umflat statistica lui peste . astea sint lucruri care se spun peste tot si sint stiute de cei care lucreaza in spitale , numai tu nu stii prostule !

      Da, din cauza lui Citu care nu a blocat la timp mobilitatea petrecaretilor si a inghesuielilor.

      Citu este cauza acestui dezastru. 

      In articol este vorba despre situatia nasoala din Italia unde marea majoritate a cetatenilor sunt intepati dar au tot mai multi infectati. Orice om normal intelege ca s-au intepat inutil. Tu bati campii cu tuica, fundul curtii si ce a fost in Romania in octombrie de parca asta scade numarul infectatilor si al mortilor din Italia. Indubitabil, esti un trol rus si gay. Rusii au tot interesul ca jeguri ca tine sa bage tot felul de cretinatati despre Romania. Esti exemplul cel mai bun de idiot util care serveste interesele altora, fara sa primeasca bani. Nici macar nu intelegi cui foloseste ce spui, doar ca esti mandru de prostiile debitate.

      Nu trebuie sa inventam nimic. Vaccinarile, restrictiile de circulatie, izolarile scad efectele pandemiei si o tin sub control daca sunt aplicate strict si coerent din punct de vedere epidemiologic.

      Un trol rusesc spune ca s-au intepat inutil.

      Orice om normal intelege ca este vorba de o noua tulpina si eficienta este mai scazuta, situatie intalnita si la vaccinurile antigripale. 

      Trol rus este ciumetele de la 1.5. Nu este 'eficienta mai scazuta' serurile sunt ineficiente. Daca erau eficiente sau mai putin eficiente, nu aveau mai multi infectati fata de anul trecut. Normal ca smecherii sa bage petarda cu 'noua tulpina' doar nu o sa spuna ca serurile sunt apa de ploaie. Mai au de vandut. ursula a cumparat 1,8 mld pentru cetatenii din UE. Cei din tarile unde procentul de intepati este mai mic, nu au problemele din Italia, Franta, UK, Portugalia, Irlanda, Spania si alti campioni. In Africa oamenii mor de foame nu de covid dar smecherii vor sa vanda seruri nu alimente pentru ca se castiga mai mult la seruri. Trolii rusi - idioti utili, arunca tampenii.

      Ba baiatule, dupa ce ca esti prost te mai si mandresti cu asta? Chiar crezi ca-ti cumpara cineva ineptiile si imbecilitatile debitate aici, in afara de mancatorii de cacat rusesti?

      Mai rar asa oligofreni... 

      Aici nu gasesti pe cineva care sa te satisfaca. Sunt site-uri specializate pentru târfe. La cât de prost esti, trebuie sa ai noroc sa te agate careva. Rusii sunt multumiti, ai reusit sa schimbi subiectul articolului fara sa-ti dea bani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb