Cosma family, by William Shakespeare

MAKE
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 20 februarie 2018

Procurorul Mircea Negulescu îi trimitea mesaje de iubire Andreei Cosma.

Procurorul Mircea Negulescu îi trimitea mesaje de iubire Andreei Cosma.

MAKE

Nu, nu este un festival, ("al inculpaţilor", cum spune Kovesi), ci este un carnaval.

Sub masca Justiţiei, se ascund infractori.

Infractorii se deghizează în justiţiari.

Este greu să-i deosebeşti pe unii de alţii.

Este ca în China.

Decorat de Traian Băsescu cu Steaua României, Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, cere, printr-o scrisoare adresată preşedintelui Comisiei Europene Jean Claude Juncker să nu suspende aplicarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV) privind justiţia din România şi menţionează că "în cazul unor noi atacuri asupra independenţei sistemului judiciar, ar trebui să se ia în considerare iniţierea procedurii de activare a articolului 7 din Tratatul UE" (suspendarea dreptului nostru de vot în Consiliul UE).

Presupunând că Jean Claude Juncker ar activa articolul 7 din Tratatul UE, Consiliul UE ar ajunge în situaţia complet inedită să se afle sub preşedinţia noastră, dar noi am fi lipsiţi de dreptul la vot.

Preşedintele nostru Klaus Iohannis nu a urmărit dezvăluirile făcute de familia Cosma, la Antena 3, despre abuzurile procurorilor de la DNA Ploieşti ("Reporter: Aţi reuşit să parcurgeţi stenogramele care au apărut în media în ultimele zile?/Klaus Iohannis: Nu./ Reporter: Şi nu sunteţi interesat?/ Klaus Iohannis: Nu."), dar ştie că "Nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să discrediteze DNA şi conducerea sa".

Practic, preşedintele nostru ne lasă pe mâna lui Dan Voiculescu: dacă Antena 3 insistă în "încercarea disperată să atace şi să discrediteze DNA şi conducerea sa", atunci Gunther Krichbaum va socoti că trebuie activat articolul 7 (oare, Vlăduţ Cosma mai are şi alte înregis­trări?).

Tudorel ("am venit să anunţ") Toader ("când am să anunţ") pare că, în calitate de ministru al Justiţiei, ar face orice-i cere cine are puterea, (numai să nu intre la răcoare pentru asta) - este de ajuns să-l vadă Krich­baum, că activează instantaneu articolul 7.

Nu ştiu cum priveşte Krichbaum faptul că poliţiştii s-au delectat cu fotografiile intime ale Andreei Cosma ("Fotografii intime, aşa, cum are fiecare"), găsite la percheziţie, în computerul ei - este ăsta un atac la Justiţie, sau nu este?

"Noapte bună, iubi", este un atac la Justiţie, sau nu este pentru Krich­baum?

Ăsta este un mesaj de la Mircea Negulescu, păstrat pe telefonul ei de Andreea Cosma, care, la îndemnul fratelui ei Vlăduţ Cosma, era amabilă cu procurorul care îl băgase la pârnaie pe tatăl lor, Mircea Cos­ma.

Sigur că Krichbaum s-ar repezi să zică că-i hărţuire sexuală, iar Ioha­nnis că-i un atac al penalei.

Nu.

Este "Hamlet".

Shakespeare.

Mircea Cosma-Polonius, este executat de Mircea Negulescu-Hamlet, spre durerea iubitei Andreea Cosma-Ofelia şi a fratelui ei Vlăduţ Cosma-Laertes (cel mai bun prieten al lui Hamlet).

Adică Laertes de ce n-ar avea dreptate în faţa lui Hamlet?! (apropo, fostul procuror Mircea Negules­cu a fost exclus din Magistratură iar procuroarea Mihaiela Iorga a fost suspendată).

"Something is rotten in the state of Denmark! " ("E ceva putred în Danemarca!") o spune un ofiţer la apariţia duhului tatălui lui Hamlet, dar poate ne spune Krichbaum ce este putred.

Se spune că Gunther Krichbaum este căsătorit cu o româncă.

Fosta consilieră a Monicăi Macovei.

Este tot mai greu să trasăm linia care desparte Infracţiunea de Justiţie.

Rareş Bogdan şi-a îndemnat telespectatorii să urmărească postul TV Realitatea, "Pentru că cu noi este Dumnezeu, iar cu ei este Diavolul".

Vlăduţ Cosma i-a spus lui Mircea Negulescu că au statut diferit: "Tu ai statut de băiat bun, iar eu am statut de băiat rău".

Era subînţeles că, de fapt, sunt la fel, iar Dumnezeu este în Munţii Şureanu, la schi.

Opinia Cititorului ( 36 )

  1. Dacă cu noi este Dumnezeu, am decât o întrebare.

    Pentru Diavol nu cumva Dumnezeu este chiar Diavolul? 

    1. ....... am decat o intrebare.

      Mitica.... alta intrebare?. 

      Rareş Bogdan şi-a îndemnat telespectatorii să urmărească postul TV Realitatea, "Pentru că cu noi este Dumnezeu, iar cu ei este Diavolul".

      Subiectul era că cu noi.

      Citiți înainte să vă dați în stambă. 

      Nu te-ai prins Mitica. 

    Articol scris la sprit.

    1. Ca de altfel toata literatura de calitate.

    Foarte bun articolul! FELICITARI

    pare o coproductie cancan-dilema veche...

    Felicitari pentru articol! Atacul asupra justitiei nu este dat de Cosma, ci acesta reprezinta doar unealta celor care vor ca DNA sa se ocupe de gainarii, nu de coruptia la nivel inalt.

    1. "pe mine nu m-au lasat sa il iau pe evaziune si pe spalare ca era mort demult." - Negulescu în rol de procuror DNA

      Bidoanele Securității nu vor fi anchetate niciodată de către mafia securistă. Li se va înscena ceva, vor fi condamnați pe viață pentru că n-au avut bilet de tramvai, dar de cercetat schemele de fraudare a statului de către Securitate n-ai să vezi de la slugile Securității.

      Hai, dă-te peste caă, apără-ți mafia securistă. 

      Nimeni nu contesta ca exista procurori corupt, si acestia trebuie sa ajunga la inchisoare pentru multi ani. Cei care au furat aceasta tara insa sunt in parlament. Peste 4 milioane de romani au plecat din cauza clasei politice nu din cauza DNA. DNA nu conduce Romania, pentru ca daca ar conduce Romania atunci nu ar mai exista latrina 3. Atata timp cat exista latrina 3 puteti fi siguri ca DNA nu poate face ce vrea in aceasta tara.

      Kovesi se afla la al doilea mandat in fruntea DNA si a mai avut doua mandate la vârful PG. Daniel Moraru, tot din echipa Securității, a avut două mandate în fruntea PG. Augustuni Lazăr, reprezentantul Securității, se află la vârful PG, SRI protejează România de corupție de 28 de ani.

      Atât timp cât există Antena 3 știe toată lumea cine fură în România.

      În momentul de faţă, statul român nu poate să îşi plătească medicii, profesorii cum ar merita să îi plătească, dar nu poate să îi plătească, asta este realitatea", a explicat şeful statului securist mafiot, Traian Băsescu 

      Șeful mafiei securiste a instigat oamenii să plece.

      Băsescu: Să nu mai facem o dramă din faptul că românii pleacă să muncească în afara ţării 

      In toate companiile de stat sunt numiti oameni politici, fara nicio legatura cu domeniul de activitate. Pe urma vedem cu majoritatea realizeaza acte de coruptie. Eu cred ca multi dintre voi nu ati vedea nici daca v-ar fura hainele din dulap. Sunteti prea atenti la latrina 3.

      Și la Securitate sunt angajați oameni fără nicio legătură cu domeniul de activitate.

      Companiile de stat sunt obligate de Securitate să încheie contracte de genul Microsoft și EADS. 

      Dosarele sunt prescrise de către protectorii mafiei securiste, pentru care tot face vizite Klemm pe la diferite ministere. 

      Vedem bine cum este devalizată România și deranjați milioane de români.

      Va veni și acel moment dat. 

    psd ul, partidul comunist reformat, are un serviciu de in formatii clandestin format din fosti ofiteri de securitate, interlopi etc. care se ocupa cu jefuirea Romaniei.

    1. PNL-ul are aceleași rădăcini ca și PSD.

      Dar dacă te interesează grupările mafiote formate din foști securiști, mergi direct la sursă, SRI, SIE, SPP și celelalte. 

    Cine mai pierde vremea cu asemenea nimicuri?

    se pare ca oana harvalia - ex-consiliera monicai macovei devenita peste noapte (2010) nevasta de khazar - este cea care i-a sugerat lui "guntherica" sa ceara activarea procedurii de infringement in cazul romaniei pe vremea lui barroso!! restul curge de la sine, la vale!!

    To be, or not to be, that is the question, Make. 

    Se spune că Gunther Krichbaum este căsătorit cu o româncă. 

    Fosta consilieră a Monicăi Macovei.

    Si ce daca? Toate marile curti imperiale ale Europei s-au incrucisat! acum cu marea europenizare,nu se poate?. 

    Mai nea Make, tu ori esti makit ori esti taliban rezistent! Pina si "penalii" Cosma, au dreptul la aparare, mai ales cind vin si cu probe! Lasa probele sa fie cercetate de judecatori si pronunta-te dupa aia! Oricum, comanda ploiitica a unor dosare se vede si daca nu esti makit!

    1. Ti s-a parut atit de greu sa pricepi ca acuzatii au dreptul la aparare, incit presupui ca eu ti-as fi inferior intelectual si n-as fi priceput?!

      Ti s-a parut ca m-as fi pronuntat eu, iar nu judecatorii, cind i-au condamnat la opt si respectiv cinci ani sau pur si simplu, nu esti in stare sa pricepi ce citesti?

      Dar ce scrii, pricepi? 

      Numai probele sunt contrafăcute, condamnările sunt corecte. :))))))))))

      Asta este ceea ce am spus eu sau asta este ceea ce spui tu?

      Care om cu minte normala poate accepta ca stenogramele procurorilor sunt prelucrate, iar ale infractorilor (penalilor, daca-ti place mai mult :))) sunt virgine?

      Armatele de orci si oarce de la televiziuni si fel de fel de publicatii vor sa convinga, avindu-i in frunte pe jefuitorii neamului, ca procurorii trebuie arestati si incarcerati in locul penalilor.  

      Care om sanatos la cap poate ajunge la concluzia ca drumul asta, ales de PSD si ALDE, respectiv Dragnea si Tariceanu, este un drum normal, pe care trebuie sa mearga Romania?

      De cind s-au trezit in fruntea statului Dragnea si Tariceanu, prin ceea ce fac si ce declara, FAC TOTUL ca sa rastoarne Justitia cu craci-n sus, adica sa faca niste legi si o ordine care sa-i faca "din infractori oameni cinstiti". Si pierd vremea, ca degeaba se straduiesc sa FACA TOTUL, ca nu-i posibil. 

      Stenogramele procurorilor sunt cu puncte puncte.

      Înregistrările victimelor Securității sunt publice. 

      Cine? Familia Cosma este victima a Securitatii? Care Securitate? Esti dus cu capul?

      Deputat Vlad Cosma: Da’ dupa aia nu ii aproba la tribunal.

      Procuror Mircea Negulescu: aoleu…aoleu. La care tribunal? 

      Deputat Vlad Cosma: La Inalta Curte 

      Procuror Mircea Negulescu: La Inalta Curte? Aoleu… il luam din toate partile, il ardem ca pe soareci.  

    amandoi au mana proasta la alegerea subalternilor, sunt genii stabile si pun in pericol scenariul James Bond after Daniel Craig:-)

    1. Numai bețivului securist i-ar fi dat prin cap să se compare cu Trump.

    ....Eu judec mai simplu...si trec direct la subiectul final :De ce trebuie demisa Kovesi ??? care este motivul ?? Intr-o Institutie asa cum este si DNA are activitati dispersate in toata tara ....si in fiecare zona cu Sefi DNA locali, Exista vre-o implicatie a sefei Kodruta in implicarea acestui caz ??. Daca NU..finalul este ca acest caz ..implicat fiind Negulescu sa fie analizat...judecat..pedepsit de cei in drept. ...Nu ?? gresesc ???

    Eu nu ma uit la A3 si Romania Tv.,deoarece aceste televiziuni sunt conduse de cei mai mari corupti ai tari (Voiculescu si Ghita ) ce pot sa iau de bune de la aceste televiziuni. 

    Facand o analogie uite si .."scumpul si iubitul partidului PSD respectiv Dragnea a "construit' 3 Guverne..care mai de care de "lux"..si a schimbat prim ministri ?? si Iohannis le-a dat "girul" si ??...Sau intr-o Institutie sau societate nu schimbi dir.general daca se constata ca un sef de birou sau un maistru a adus anumite prejudicii institutiei sau societati...asa ca ???

    Aaaaa inteleg insa alceva Corupti de Dragnea si Tariceanu vor sa o schimbe pe Kovesi...sa-si puna pe acel "Cineva" care sa pota prin EL sa-si "ascunda" acele dosare care sunt pe rol...si cate or mai fi de care noi nu stim...Asta da inteleg...dar nunumai eu ci dupa aparitia lui Kovesi la Conf. de Presa sau lamurit multi din aceasta tara..atat legat de schimbarea lui Kovesi cat si de modificarea legilor din Justitie. 

    1. si mai esti si agramat ..mi-a pierit tot cheful sa iti dau vreo replica logica .. esti prea prost

      ...faci parte din CIUMA ROSIE ..te inteleg.Dute si culcate ...

      Restul e gargara

      Poate ca nu-i prost (nu fi needucat) ci doar somnoros. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb