Cresc vânzarile de maşini noi

A.D.
Miscellanea / 24 octombrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

Autovit.ro anunţă o creştere importantă în sectorul autoturismelor noi. Un studiu recent realizat de Autovit.ro

relevă schimbări notabile în comportamentul consumatorilor şi preferinţele acestora în ceea ce priveşte achiziţia de vehicule noi: 36% dintre respondenţi caută în mod activ maşini noi pe Autovit.ro, iar peste 50% dintre aceşti utilizatori sunt interesaţi de autoturisme cu o valoare de peste 15.000 euro.

Mai mult, conform studiului desfăşurat la nivel naţional, peste 50% dintre aceştia intenţionează să achiziţioneze un vehicul în maxim 12 luni.

"Aceste cifre demonstrează că Autovit.ro a evoluat dincolo de piaţa maşinilor second-hand, devenind una dintre destinaţiile relevante atât pentru consumatorii interesaţi de achiziţia de maşini noi, cât şi pentru cei interesaţi de autoturisme rulate," a declarat Andrei Dumuţa, General Manager Autovit.ro. "Platforma noastră oferă acum o experienţă completă, conectând

cumpărătorii cu o gamă largă de opţiuni, de la mărci accesibile până la modele premium."

Platforma a înregistrat o creştere de aproximativ 11% a numărului de anunţuri pentru maşini noi în perioada ianuarie - septembrie 2024, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În prezent, aproximativ 2.500 de oferte de maşini noi sunt listate pe Autovit.ro, reprezentând circa 6% din totalul anunţurilor.

Dintre maşinile noi listate, aproximativ 12% sunt vehicule electrice, reflectând interesul crescând pentru mobilitatea sustenabilă. Topul căutărilor este dominat de vehiculele cu motoare pe benzină şi hibride, indicând o tranziţie graduală către tehnologii mai ecologice.

Cele mai căutate mărci şi modele de maşini noi pe Autovit.ro includ: Dacia Duster, Hyundai Tucson, Ford Kuga, Mercedes-Benz G, Mercedes-Benz S-Maybach, Mercedes-Benz S, Skoda Superb, Skoda Octavia, Kia Sportage şi Toyota C-HR.

Preţurile maşinilor noi listate pe platformă variază semnificativ, de la modele accesibile precum Aixam Miniauto, la 6.300 euro, până la maşini de lux precum Ferrari Purosangue, la 772.000

euro.

Majoritatea ofertelor pentru autoturisme noi pe Autovit.ro se regăsesc la mărci precum Mercedes-Benz, cu preţuri între 32.000 şi 170.000 de euro, BMW - între 41.000 şi 160.000 de

euro, Ford - cu preţuri care pornesc de la 37.000 euro şi ajung la 159.000 de euro, dar şi Volkswagen, cu preţuri cuprinse între 31.000 şi 61.000 de euro.

"Diversitatea ofertelor noastre de maşini noi, combinată cu instrumentele de căutare avansate şi informaţiile detaliate despre vehicule, face din Autovit.ro destinaţia ideală pentru orice

cumpărător, indiferent de buget sau preferinţe", a adăugat Andrei Dumuţa.

Totodată, studiul care a inclus un eşantion de 1.175 de respondenţi, a arătat că 42% dintre aceştia sunt interesaţi de soluţii de finanţare pentru achiziţia de vehicule, iar principalele criterii de achiziţie sunt preţul, perioada de garanţie şi termenul de livrare.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb