Cristian Roşu dezminte legăturile de rudenie cu Liviu Dragnea

A.B
Comunicate de presă / 22 iunie 2020

Cristian Roşu dezminte legăturile de rudenie cu Liviu Dragnea

Cristian Roşu, vicepreşedintele ASf, dezminte legăturile de rudenie cu Liviu Dragnea, în urma informaţiilor vehiculate şi promovate în spaţiul public. Domnia sa a transmis:

"În ultima perioadă au fost prezentate în mod repetat informaţii nereale despre existenţa unei legături de rudenie între mine şi domnul Liviu Dragnea, aspect care ar fi contribuit la desemnarea mea în poziţia de Vicepreşedinte al A.S.F. Între mine şi domnul Liviu Dragnea nu există nicio legătură de rudenie, acest lucru fiind foarte uşor de verificat de către orice instituţie media. Nu am, de asemenea, nicio legătură de rudenie cu vreo altă persoană care activează în mediul politic".

Cristian Roşu a ţinut să precizeze că experienţa sa de peste 20 de ani în piaţa financiară, atât non-bancară, cât şi bancară, îi conferă argumente profesionale solide pentru exercitarea funcţiei pe care o ocupă în prezent.

Doresc să precizez faptul că, aşa cum este menţionat şi în CV-ul meu, am o experienţă de peste 20 de ani în piaţa financiară, atât non-bancară, cât şi bancară, ceea ce îmi conferă argumente profesionale solide pentru exercitarea funcţiei pe care o ocup în prezent. Experienţa mea profesională recentă include şi o perioadă de peste cinci ani petrecuţi în domeniul asigurărilor - reasigurărilor, unde am ocupat funcţii de management.

În acest context, adresez rugămintea celor care transmit informaţii în legătură cu acest subiect să se documenteze temeinic şi să nu promoveze în spaţiul public informaţii neverificate şi neadevărate.

Nu sunt o persoană care să nu accepte criticile, în cazul în care acestea sunt reale şi constructive. Însă nu cred că este normal ca, în repetate rânduri, să fiu subiectul şi ţinta unor articole şi reportaje construite pe informaţia falsă conform căreia aş fi rudă cu domnul Liviu Dragnea, iar acest lucru ar fi contribuit la promovarea mea profesională".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Roșu se dezice de Liviu Dragnea spune că a fost numit pe merit. Toată cariera lui a fost ajutată de legătura de rudenie cu Liviu Dragnea. Acum că mai celebrul său verișor e la pușcărie, Roșu se vede nevoit să se delimiteze de el. Mare om, Mare caracter!

    Tu nu posezi argumente professionals solide ci o spoiala. Esti in schimb obraznic si arrogant ca orice mediocru care ajunge intr-o functie si crede ca este unsul lui Dumnezeu.

    1. Bine ca ești tu deștept și frumos. Ce pustie ar fi lumea fata tine .

      Daca e verisor e relativ simplu de demonstrat . Poti s-o faci ? Daca nu .taci si inghite-ti fierea !

      Bai, tu ești prost rau. Nu mai gândi asa ca îți fracturii neuronul stingher și îl bagi în depresie.

    Far Numer!! Fara Numer!!, aceasta este gasca Hotilor din Teleorman. care a inrobit Tara!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb