CSA a dispus închiderea procedurii de redresare financiară prin administrare specială la ARDAF

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 5 februarie 2007

Măsura de instituire a administrării speciale la ASIGURARE REASIGURARE ARDAF S.A a avut efectele pozitive aşteptate, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) constatând majorarea capitalului social al societăţii peste nivelul minim cerut de autoritatea de supraveghere şi restabilirea situaţiei financiare a acesteia, informează un comunicat de presă al CSA. În urma majorărilor succesive de capital, acesta a ajuns la suma de 162.588.888,1 lei, integral vărsată.

Prin urmare, în şedinţa din data de 31 ianuarie 2007, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor a dispus închiderea procedurii de redresare financiară prin administrare specială la ARDAF şi revocarea deciziei nr.113.299/ 18.07.2006 prin care s-a instituit deschiderea procedurii. Preşedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, doamna Angela Toncescu, a declarat: "La momentul luării deciziei de instituire a administrării speciale la ARDAF, am fost conştienţi de riscul că aceasta poate afecta încrederea publicului în societate şi în industria asigurărilor în general, dar rezultatele obţinute astăzi dovedesc faptul că a fost cea mai eficientă măsură pe care CSA o putea dispune pentru redresarea companiei. CSA va lua în continuare toate măsurile legale necesare pentru protejarea intereselor asiguraţilor şi promovarea stabilităţii financiare a pieţei, şi totodată vreau să atrag atenţia asupra faptului că bunul mers al activităţii oricărei societăţi depinde în mare măsură de cât sunt acţionarii de dispuşi să susţină propria afacere".

Totodată, Consiliul CSA a hotărât menţinerea administratorului special pentru a efectua toate formalităţile pentru aprobarea de către CSA a noului Consiliu de Adminis­traţie al ARDAF care va fi numit în Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii din data de 7 februarie a.c., înregistrarea acestuia la Oficiul Regis­trului Comerţului şi transmiterea la CSA a documentelor din care să rezulte această înregistrare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb