CSEKE ATTILA: "Nu cred că incidentul din SUA al lui Cîţu este subiect de coaliţie"

S.B.
Politică / 11 august 2021

"Nu cred că incidentul din SUA al lui Cîţu este subiect de coaliţie"

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat, miercuri, că, în opinia sa, nu este subiect de coaliţie episodul de acum 20 ani din SUA când premierul Florin Cîţu a fost prins de poliţişti sub influenţa alcoolului la volan, informează Agerpres.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, cum se vede în coaliţia de guvernare acest eveniment, Cseke Attila a răspuns: "Nu cred că este subiect de coaliţie acum 20 de ani cineva ce a făcut. Fiecare îşi asumă ceea ce a făcut. Cred că domnul prim-ministru şi-a asumat acest lucru şi a fost deschis şi sincer, din ceea ce am înţeles, la întrebarea presei".

Premierul Florin Cîţu a confirmat miercuri că, în urmă cu 20 de ani, a fost amendat contravenţional în Statele Unite ale Americii pentru conducere sub influenţa alcoolului, afirmând că a fost o greşeală pentru care a plătit foarte scump, fiind obligat la vremea aceea să îşi vândă maşina şi să circule ca pieton timp de un an.

El a fost întrebat, la finalul şedinţei de Guvern, cum comentează informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora în anul 2000, în SUA, a fost "închis" două zile pentru că ar fi condus "sub influenţa drogurilor sau a alcoolului".

"Da, acum 20 de ani, a fost vorba de un DUI (driving under the influence), este vorba de conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. (...) Este o contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin nu a apărut această informaţie, apare acum în competiţia internă din PNL", a declarat Cîţu, într-o conferinţă de presă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu este o contraventie, Citu minte. Este o CONDAMNARE PENALA de INCHISOARE PLUS AMENDA PENALA.

    Ca exista prosti, analfabeti si ticalosi in tara asta, sigur stim.

    Cseke Attila este un tampit care se lasa condus de un Prim Puscarias. UDMR l-a lasat pe tampitul asta de 2 bani, pentru ca Hunor tace, s-a ascuns sub masa. Hunor, de ce taci, taticule? Citu nu mai are cariera politica in Romania decat prin alegeri directe, nu numit. Daca prostimea il vrea, prostimea il poate avea si din puscarie pentru violul copiilor. Dar nu intr-o functie numita. 

    ... o suprapunere de ipostaze : ,, lumea face din țânțar armăsar"...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb