CSI România va inaugura două fabrici în Cluj, investiţie totală de un milion de euro

Ziarul BURSA #Companii / 4 aprilie 2005

CSi România SRL va deschide, mîine, la Cluj-Napoca, două fabrici de producţie, investiţia totală fiind de aproximativ un milion de euro, a declarat, la sfîrşitul săptămînii trecute, administratorul CSi Romînia, Daniel Maluţan. "Deschiderea celor două fabrici a costat aproximativ un milion de euro, dar nu este singura investiţie pe care urmează să o facem în România, în următorii doi ani vom investi peste două milioane de euro în construcţia unei hale de peste 10.000 de metri pătraţi tot în Cluj, pentru extinderea activităţii companiei", a declarat Daniel Maluţan, citat de Rompres.

Inaugurarea celor două fabrici va avea loc în prezenţa primarului oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi a ambasadorului Olandei în România, Excelenţa Sa P.J. Wolthers.

Pentru fabrica CSi România, s-au investit 300.000 euro, unitatea urmînd să realizeze modulele pentru instalaţii de transfer paletizat şi ambalare pentru firma mamă - Alpha LAS din Olanda. Capacitatea de producţie Alpha LAS a costat aproximativ 700.000 de euro, urmînd să fie proiectate instalaţiile de control, instalaţiile electrice de montaj, precum şi subansamblele necesare celeilalte fabrici. Unitatea Alpha LAS va fi parţial folosită la executarea comenzilor pentru CSi România. O altă parte va fi destinată comenzilor primite de la clienţii interni.

Alpha LAS dispune, între altele, de o maşină de debitat cu laser, o linie modernă de vopsire în cîmp electrostatic, o maşină CNC pentru îndoirea tablelor şi posturi moderne de sudură.

Pentru început, aceste firme au creat un număr de 50 de locuri de muncă pentru persoane cu calificări diverse. Printre clienţii celor două fabrici şi ai unităţii de producţie deja existente, se numără Procter & Gamble, Phillip Morris, British American Tobacco, Unilever. Am ales ca locaţie pentru aceste fabrici oraşul Cluj-Napoca datorită unui relevant număr de factori economici", a spus directorul general CSi Industries, Kees de Veth.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb