Cum să te asiguri că îţi va fi acceptată cererea pentru un credit nou

Companii / 21 martie 2019

Cum să te asiguri că îţi va fi acceptată cererea pentru un credit nou

Aplicarea pentru un credit poate fi destul de dificilă dacă nu ştii ce să alegi sau dacă nu ştii care sunt cerinţele pe care trebuie să le îndeplineşti. Accesul la finanţare s-a schimbat destul de mult de când cu criza financiară de acum câţiva ani, de aceea este foarte important să ştii care sunt cerinţele pe care trebuie să le îndeplineşti pentru a te asigura că îţi este acceptată cererea pentru finanţare. În continuare îţi vom oferi câteva sfaturi în a te ajuta să primeşti banii de care ai nevoie.

1. Plăteşte-ţi datoriile actuale

Dacă eşti în căutarea unei finanţări, o idee bună este să încerci să îţi plăteşti datoriile actuale înainte de a aplica pentru un credit. Acest lucru îţi va creşte şansele aprobării. Unul din aspectele la care creditorii acordă o atenţie deosebită este procentajul venitului tău lunar dedicat plăţii diverselor datorii.

2. Plăteşte-ţi datoria la Biroul de Credit

În cazul în care figurezi în registrul Biroului de Credit pentru neplata unei datorii, asigură-te înainte de a aplica pentru un credit nou că ai plătit această datorie. Chiar şi o datorie nesemnificativă îţi poate închide multe uşi. Este adevărat că există creditori care acordă acest tip de credit, dar există şi cazuri în care resping cererea în mod automat, fără prea multe verificări. Site-ul de comparare a creditelor numit Matchbanker, îţi oferă o listă de instituţii financiare care acordă credite pentru restanţieri.

3. Prelungirea termenului de rambursare a creditului actual

Prin prelungirea termenului de rambursare în cazul în care ai un credit în momentul în care aplici pentru încă unul, rata lunară pentru acesta va scădea, iar proporţia veniturilor tale lunare alocate pentru plătirea creditului va scădea. Uneori aceste aspect îţi oferă o şansă mai mare pentru aprobarea noului credit. Desigur, asta înseamnă că vei plăti o dobândă mai mare pe termen lung, însă este o posibilitate pe care o poţi valorifica în cazul în care ai nevoie de bani.

4. Oferă-le dovada venitului tău

În mod normal, venitul principal al unei persoane este salariul său, însă este posibil să existe şi alte tipuri de venituri, cum ar fi chiria unui apartament închiriat. Uneori, deşi aceste venituri nu sunt la fel de sigure ca şi salariile, ele pot fi luate în considerare de către creditori în cazul în care aceştia consideră că aplicantul va continua să le primească în continuare. Prin urmare, ar fi o idee bună să furnizezi dovada acestor venituri celor care îţi analizează cererea pentru a-ţi creşte şansele de acceptare.

5. Creează-ţi un istoric de credit bun

Prima dată când aplici pentru un credit este mai dificil să obţii finanţarea dorită, deoarece nu figurezi în nici un registru care să facă referire la tine. Practic pentru orice creditor din această cauză eşti ca un străin asupra căruia le este dificil să estimeze riscul unei neplăţi. Creditorii apreciază experienţa financiară. Dacă doreşti să obţii cele mai bune oferte de credit, ideal este ca înainte de a solicita unul nou să te asiguri că l-ai plătit pe cel precedent.

6. Obţine o garanţie

Orice tip de garanţie te va ajuta întotdeauna în creşterea şanselor de aprobare a creditului dorit. Indiferent că este o garanţie personală, de investiţii sau ipoteci, toate garanţiile oferă o securitate suplimentară creditorului.

7. Asigurare de viaţă

De multe ori asigurările de viaţă acoperă datoriile persoanei în caz de deces. Acest lucru oferă de asemenea, securitate creditorilor şi îi face mai puţin reticenţi în a acorda un împrumut, în special persoanelor înaintate în vârstă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb