Cum să-ţi găseşti un job entry-level vara aceasta?

(C.)
Media-Advertising / 13 iulie 2022

Cum să-ţi găseşti un job entry-level vara aceasta?

Veşnica poveste - nu ai experienţă, pentru că nu ai mai avut niciun job. Nu îţi găseşti un job, pentru că nu ai mai avut experienţă, conform unui comunicat remis redacţiei. Este bucla din care ne dorim să evadăm cât mai repede. Dacă simţi că lipsa de experienţă te-a ţinut pe loc până acum, vara aceasta ai şansa să-ţi găseşti un job de junior şi nu oriunde, ci la unele dintre cele mai mari companii din România.

Potrivit sursei citate, poate că ai un hobby pe care ai vrea să-l monetizezi. Ori poate că nu ţi-ai descoperit încă pasiunea, dar ai văzut oameni care lucrează într-un domeniu care le aduce satisfacţie. Ai văzut oameni care vorbesc pasionaţi şi foarte implicaţi despre jobul lor. Oare au avut nevoie de ceva mai mult decât "şansă" ca să ajungă sus în carieră? Cert este că au luat iniţiativa să caute un job, un proiect, un om sau o echipă alături de care să se dezvolte profesional. Bonusul acestui lucru este că primeşti la pachet şi dezvoltarea personală. Cu fiecare job pe care îl obţii, câştigi experienţă socială, insights din industrie şi, cel mai important, lecţii de pe urma greşelilor. Nu fugi de greşeli. Cât eşti tânăr, ai timp să le faci, fără să existe consecinţe prea mari.

Între 15 iunie şi 19 august 2022, la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi ai şansa să experimentezi, să-ţi dai voie să greşeşti şi să creşti alături de una dintre echipele celor mai cunoscute companii din ţară: P&G, Serviciul de Informaţii Externe, Bookster, Nestle Romania, BDO Romania, Austrian Business Agency - Work in Austria, Saint-Gobain Romania, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Edenred Digital Center, UniCredit Bank, British American Tobacco Romania, KPMG, Ipsos Interactive Services, BCR, Finastra, Systematic, Auchan Retail Romania, Vodafone Romania şi TELUS International.

Oportunitatea de a obţine un job vara aceasta nu este decât unul dintre beneficiile pe care ţi le-a pregătit Hipo.ro. Iată ce te aşteaptă când accesezi gratuit Târgul Virtual pentru Absolvenţi:

Standuri virtuale ale companiilor şi programe de recrutare

Le poţi accesa de oriunde te-ai afla, oricând, doar la un singur click distanţă. Ai acces gratuit în zona standurilor virtuale ale companiilor, unde găseşti lista joburilor deschise pentru juniori şi descrierea fiecăruia. În acelaşi timp, poţi alege să arunci o privire şi peste pagina "Programe de recrutare", unde Hipo.ro a făcut o selecţie de joburi pentru candidaţii cu 0-3 ani de experienţă.

Dacă niciunul dintre joburile disponibile în acest moment nu te atrag suficient de mult, ai opţiunea să-ţi depui CV-ul la companiile care te interesează. În acest mod, file-ul tău va intra în baza lor de date şi te vor contacta imediat ce remarcă o oportunitate de job pentru tine, subliniază sursa citată.

Carieră 360 Podcast

Realizat în cadrul evenimentului Angajatori de TOP, Podcastul Carieră 360 este unul dintre cele mai noi proiecte lansate anul acesta de Hipo.ro. Specialişti HR, consilieri de carieră, manageri şi experţi în industriile Tech sau comunicare sunt invitaţi să discute despre ultimele tendinţe şi să aducă soluţii la problemele care apar la angajare sau la job.

Indiferent că te atrage mai mult tehnologia sau strategiile de comunicare şi marketing, Hipo.ro a pregătit câte un episod pentru fiecare dintre aceste zone. Or, cum poţi afla poţi afla mai uşor insighturi şi sfaturi din industrie, decât direct de la sursă?

Giveaway - o boxă Amazon Echo Dot 4

Dacă îţi creezi un cont pe hipo.ro şi îţi faci un CV pe Hipo.ro în perioada 15 iunie - 15 iulie, intri automat în cursa de giveaway pentru o boxă Amazon Echo Dot 4.

Începând cu 15 iunie 2022, ora 00:00 şi până pe 15 iulie 2022, ora 23:59, te poţi înregistra pe Hipo.ro, unde vei găsi o secţiune pentru crearea CV-ului. Singura condiţie este să-l completezi în proporţie de minimum 50%.

Nu e necesar să completezi formularul CV-ului direct pe site-ul Hipo.ro Platforma îţi permite să imporţi datele de pe profilul tău de Facebook sau LinkedIn direct în CV-ul tău pe Hipo.ro.

Ce mai este important de ştiut?

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorti şi anunţaţi prin email şi pe site-ul Hipo.ro

Adresa de e-mail introdusă trebuie să fie una reală, iar contul trebuie să fie validat după primirea emailului de confirmare.

Quizz-uri de carieră

Dacă eşti fan quizz-uri şi de obicei vrei să afli cu ce vedetă te asemeni sau ce fel de cafea de la Starbucks eşti, poate eşti curios să descoperi:

"Ce carieră mi se potriveşte?", la finalul căruia primeşti şi un Kit de carieră

"Ce personaj din FRIENDS eşti ca proaspăt absolvent?"

Ghiduri de carieră şi noutăţi

"Unde te vezi peste 10 ani?" sau "Care sunt aşteptările tale pentru acest job?". Sunt două dintre cele mai des adresate întrebări la interviuri de către recrutori, dar probabil şi cele mai intimidante, dacă eşti la început de drum.

La Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi ai acces la :

"Ghid pentru gestionarea emoţiilor la interviu" - ce răspunsuri ar trebui să eviţi şi ce urmăreşte recrutorul tău în timpul interviului;

50 Q&A pentru un interviu de succes - cu întrebări şi sugestii de răspuns.

Toate aceste beneficii sunt gratuite şi pot fi accesate până pe data de 19 august 2022, pe Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi. Ai şansa să-ţi găseşti un job într-una dintre cele mai mari companii din România, vizitând standurile lor virtuale, să-i asculţi pe profesioniştii din industrii invitaţi la Carieră 360 Podcast, să câştigi la giveaway o boxă Amazon Echo Dot 4, să afli ce personaj din Friends eşti ca absolvent şi cum să-ţi gestionezi emoţiile la interviuri prin ghiduri de carieră - la doar câteva click-uri distanţă.

Vara aceasta demontează mitul "fără experienţă nu-ţi găseşti job" şi arătă-le celorlalţi că se poate, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb