DACĂ AU PĂSTRAT BONURILE, Aproape 500 de clienţi BRD au câştigat la extragerea loteriei fiscale

Alexandru Costea
Macroeconomie / 17 aprilie 2015

Aproape 500 de clienţi ai BRD au efectuat tranzacţii pe 7 februarie cu valori între 6 şi 6,99 lei, astfel că au câştigat la extragerea de luni a loteriei fiscale, dacă au păstrat bonurile primite, banca urmând să-i anunţe pe toţi începând de săptămâna viitoare pe aplicaţia mobilă şi internet banking.

Un comunicat remis azi redacţiei din partea băncii arată: "Pentru a-şi revendica premiul, ei trebuie sa depună până pe 13 mai bonul fiscal, în original, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate şi o cerere scrisă".

BRD îşi va înştiinţa posesorii de carduri la fiecare extragere a loteriei în cazul în care au avut cel puţin o tranzacţie cu bon câştigător.

Banca are peste două milioane de carduri emise, soluţiile de internet banking şi de aplicaţii mobile fiind utilizate de peste 610.000 clienţi.

Până miercuri la ora 10:00, 4.245 de persoane au depus cereri pentru revendicarea premiilor, cele mai multe fiind din Iaşi, Braşov şi Galaţi, cu o valoare medie a câştigului de 236 de lei, la un plafon total al premiilor de un milion de lei.

La prima extragere organizată pentru loteria bonurilor fiscale valoarea bonurilor fiscale câştigătoare, de 6 lei, a fost stabilită printr-o extragere în trei etape: o bilă pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentând luna februarie, o bilă pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapă, cu trei bile reprezentând valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.

Pentru extragere au fost luate în considerare bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie - 28 martie 2015, cu valoarea totală a unui bon între 1 leu şi 999 lei inclusiv, cuprinzând taxa pe valoarea adăugată.

Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb