"Dacia" lansează un program pentru studenţi

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 18 aprilie 2005

Constructorul de automobile "Dacia" a dezvoltat un program intitulat "Dacia, companie europeană", menit să împărtăşească din experienţa companiei studenţilor români. Programul presupune unele prezentări referitoare la modul de funcţionare a companiilor internaţionale, iar acestea se vor desfăşura în cadrul Universităţii de Stat din Piteşti, în data de 20 aprilie, şi al Universităţii "Constantin Brîncoveanu", în data de 21 aprilie. Cu această ocazie, studenţii facultăţilor de mecanică, economie şi jurnalism vor descoperi meseriile care se regăsesc în companiile amintite, dar şi oportunităţile profesionale pe care le reprezintă.

Programul cuprinde un seminar despre compania "Dacia", care va debuta cu intervenţia lui Eric Magnin, profesor de socio-economie la Universitatea Paris VII Jussieu. Acesta va prezenta studenţilor caracteristicile marilor companii în materie de management, în contextul concurenţei mondiale în continuă creştere. La rîndul lor, directorii "Dacia" îşi vor prezenta sectoarele de activitate. Temele abordate vor fi: inginerie vehicul, mecanică, cumpărări, comercial şi marketing.

Studenţii participanţi la seminar se vor putea înscrie la concursul "Challenge Dacia", care are ca temă crearea unei agenţii de recrutare în cadrul universităţii în care aceştia învaţă. Cele mai bune proiecte vor fi recompensate astfel: Premiul 1: trei zile la "Renault", în Paris; Premiul 2: un stagiu de o săptămînă la "Dacia"; Premiul 3: o zi la "Dacia".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb