DACIAN CIOLOŞ: "Plecăm de la premisa că obţinem cel puţin 6 mandate"

M.I.
Politică / 7 mai 2019

Dacian Cioloş

Dacian Cioloş

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat astăzi, la Hunedoara, că Alianţa 2020 USR - PLUS pleacă de la premisa că va obţine cel puţin şase mandate în viitorul Parlament European, el apreciind că, în funcţie de prezenţa la vot, numărul acestora ar putea să crească până la zece, conform Agerpres.

"Noi, în continuare, pornim de la premisa că vom avea cel puţin şase mandate, probabil opt, nouă, zece, depinde de rezultatul final. Aşa cum v-am spus, rezultatul nostru va fi, cu siguranţă, proporţional cu participarea oamenilor la vot pentru că noi ştim că avem un public de susţinători mobilizat şi-i vedem pe oamenii aceştia în stradă", a spus Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă.

Liderul PLUS a menţionat că alianţa din care face parte se bazează foarte mult pe voluntarii care participă la campania electorală, dar şi pe faptul că oamenii "încep să înţeleagă importanţa votului", mai scrie Agerpres.

"Noi nu aducem cu autobuzul oameni la mitinguri - aţi văzut, la noi se dansează la miting. Noi nu obligăm oamenii să vină să ne dea semnături pentru că sunt angajaţi la stat - aşa cum face PSD, noi adunăm semnăturile din stradă. Noi avem foarte mulţi voluntari şi pe asta ne-am bazat şi ne bazăm în toată campania şi vreau să le mulţumesc. Avem foarte mulţi voluntari care pot să fie membri de partid la PLUS, la USR, dar sunt mulţi care nu sunt membri de partid şi care ies în stradă şi ne ajută pentru că cred în obiectivele pe care le avem. Şi de asta noi credem în mobilizarea oamenilor la vot, nu pentru că o spunem doar noi, ci pentru că oamenii încep să înţeleagă importanţa votului", a arătat Cioloş, conform Agerpres.

Copreşedintele Alianţei 2020 USR-PLUS s-a aflat astăzi în judeţul Hunedoara, prilej cu care s-a întâlnit cu alegătorii din Hunedoara, Haţeg şi Orăştie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. BĂUTOR DE SINGE CARE AI FOST PUS PESTE VOINȚA ROMANILOR ȘI NU VOTAT ȘI ÎN VECI NU VEI FI VOTAT PESTE MASACRUL COMANDAT DE LA COLECTIV PENTRU CA VREAU GUVERNUL MEU ÎNȚELEGE ȘI TU ODIOSULE ROMANI NU VOTEAZĂ PARTIDUL GOMOREI(U. S. R CU ALIANȚĂ PLUS). ATI FĂCUT ALIANȚĂ AIA CA MĂCAR SA LUAȚI ÎMPREUNĂ 5%.O SA LUAȚI DIN 3 PE CEA MAI LUNGA NESUFERITILOR, TRĂDĂTORILOR DE TARA. TU CARE AI CĂLCAT PESTE CADAVRE CU CLICA ȘI PESTE SUFERINȚĂ ȘI DRAMELE NEVINOVAȚI LOR OAMENI

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb