DAL TRAVEL: Turiştii români sunt din nou interesaţi de circuitele turistice externe

S.B.
Miscellanea / 25 iunie 2021

Turiştii români sunt din nou interesaţi de circuitele turistice externe

Turiştii români sunt din nou interesaţi de circuitele turistice externe, pentru acest sezon estival fiind înregistrate deja foarte multe rezervări. Potrivit consultanţilor DAL Travel, cele mai căutate circuite sunt la ora actuală pentru Franţa, Italia şi Islanda.

"Vara reprezintă, în mod tradiţional, un anotimp al circuitelor. Ne bucură faptul că mulţi turişti sunt din nou interesaţi de acest tip de produs turistic, ceea ce indică şi o întoarcere la normalitate. Circuitele turistice au foarte multe avantaje. Itinerariul este foarte detaliat, pe toată perioada în care se desfăşoară vacanţa, există însoţitor de grup, vorbitor de limba română şi nu în ultimul rând agenţia de turism se ocupă de programarea intrărilor la obiectivele turistice: muzee, castele etc., fapt esenţial în condiţiile actuale post pandemice. De asemenea, vorbim de o economie de timp în comparaţie cu pregătirea pe cont propriu a unei vacanţe. Agenţiile de turism negociază în mod specific cu furnizorii, astfel încât călătoria pe acelaşi traseu dar individual ar ajunge la costuri mult mai mari", subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

DAL Travel a lansat, pentru acest sezon, un produs nou de circuit - Private Tour. Aceste circuite premium implică transportul unor grupuri restrânse de turişti, cu microbuze tip 8+1, ceea ce presupune mai multă flexibilitate şi permite reorganizarea programului din mers. Produsul Private Tour este accesibil pentru orice destinaţie aflată în oferta DAL Travel.

Printre avantajele circuitelor se mai numără faptul că itinerariul este conceput pentru a eficientiza ruta stabilită şi de a respecta toate obiectivele de călătorie, ceea ce generează economie de timp pe parcursul vacanţei. De asemenea, turistul nu mai este preocupat de detaliile specifice ale călătoriei, precum schimbul valutar, stresul de a fi în altă ţară străină, transferuri ori pierderea conexiunilor. Gradul de confort este ridicat, ghidul sau însoţitorul de grup având responsabilitatea de a se îngriji de securitatea persoanelor, a bagajelor, a bunei desfăşurări a acţiunii călătoriei. Nu în ultimul rând, calitatea serviciilor este garantată pe baza unui contract semnat dintre turist şi agenţie.

Durata medie a unui circuit în Islanda este de 9 zile iar tariful mediu se ridică la 1780 de euro de persoană. Pentru Franţa, durata variază în funcţie de zonă, iar tarifele pornesc de la 840 euro şi ajung până la 1380 euro (între 9 zile şi 12 zile, depinde de circuit). Pentru Italia, un turist va plăti între 745 şi 890 de euro pentru 7-8 zile.

Iată care sunt cele mai importante obiective turistice pentru primele trei destinaţii de circuit din topul DAL Travel:

ISLANDA:

Laguna Albastră, "cascada de aur" Gullfoss, Cascada Skogafoss, Cascada Seljalandsfoss, Laguna Glaciară Jokulsarlon, Parcul Naţional Thingvellir, Biserica Luterană Hallgrimskirkja, Cascada Godafoss, Lacul Myvatn, Craterul Kerid, Gheizerul Strokkur, Gheţarul Myrdalsjokull, Canionul Fjadrargljufur, Parcul Naţional Vatnajokull, Cascada Rjukandi, Caldera Krafla, câmpul de lavă Leirhnjukur, Tunelul Hvalfjordur, cascada de la Hraunfossar, sau "cascada de lavă", Barnafoss sau "cascada copiilor".

FRANŢA:

Câmpurile de lavandă din Provence, Saint-Paul-de-Vence, Coasta de Azur: Saint-Tropez, Nisa, Antibes; Mont Saint-Michel în Normandia, Valea Loarei, satele de pescari, porturile istorice şi plajele din Bretania, Regiunea Alsacia, Regiunea Burgundia, Lourdes, Cannes şi Monaco, Riviera Franceză, Lyon.

ITALIA:

Cinque Terre: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola, Riomaggiore, Marile Lacuri: Lacul Iseo, Lacul Garda, Lacul Como, Lacul Maggiore, Lacul Orta, Toscana, Emilia Romagna, Lombardia, Insula Elba.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Prostii. Lumea este saraca nu are bani de excursii plus pandemia care nu s a terminat.

    1. Bulgaria, Muntenegru si Croatia primesc romani fara nicio dovada anti-covid. Din Timisoara pana la Zagreb se fac 5 ore. Merita sa mergeti in vacanta in aceste tari care respecta drepturile omului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb