D"ALE CARNAVALULUI Să mai inventăm o Românie!

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 26 noiembrie 2009

Crin Antonescu recidivează.

Iniţial, ne-a spus: "Bogdan Olteanu e un om de a cărui capacitate nu mă îndoiesc. Şi mai departe este problema sa".

Aşa a ajuns Bogdan Olteanu viceguvernator în Banca Naţională a Româ-niei, iar nepriceperea sa a devenit, nu problema sa, ci problema noastră.

Zece zile după numirea lui Bogdan Olteanu pe postul din BNR, Crin Antonescu a recunoscut public că Olteanu nu este potrivit la BNR.

Am apreciat, în ziarul "BURSA" de atunci, că întâmplarea ilustrează "o rară lipsă de caracter".

Acum, când Crin Antonescu a semnat alianţa PNL cu PSD, istoria se repetă.

"Îi doresc lui Geoană să fie preşedintele tuturor românilor", a declarat Crin Antonescu, fără să mai adauge că "şi mai departe este problema sa", aşa cum a făcut-o în cazul lui Bogdan Olteanu.

Pentru că, la Geoană, este atât de evident că, mai departe, va fi problema noastră, a tuturor...

...Inclusiv a lui Crin Antonescu.

Este previzibil că, după vreo zece zile, ne va spune că Geoană "nu este potrivit ca preşedinte".

La BNR, a existat o soluţie: Bogdan Olteanu a fost mutat de la Direcţia de operaţiuni, la o Direcţie de statistică, unde a fost creat ceva special pentru el.

Dar, în cazul lui Geoană?!

Ce altă Românie vom inventa pentru el?!

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Daca nu ati inteles inca ca politica este Parsiva in esenta ei, nu inteleg cum profesati in materie de Jurnalism ?!

    E absolut normal ca intr-o competitie fiecare sa mearga pe cont propriu. Daca sortii te-au scos din joc, ce ati fi asteptat de la PNL ??? Sa se aseze frumos pe banca si sa se uite la meciul Geoana vs Basescu ? Iar pe noi alegatorii liberali sa nu ne mai reprezinte in continuare ?!  

    Dle Make, PNL a jucat cat se poate de bine. Ca sa nu mai vorbim de interesul alegatorilor PNL care doresc sa fie reprezentati de liberali la Guvernare, PNL prin actiunea sa de asociere cu PSD a dat un semn de deblocare a crizei politice create cu intentie de individul Basescu. 

    In loc sa va legati de declaratii de tot felul care sunt facute special pt a arunca praf in ochi celor care se reped asupra ciolanului, ar fii mai inteligent sa analizati care actiuni politice si economice sunt mai bune pt tara: cea a PNL sau cea a lui Basescu de asi conforta scaunul de Presedinte pe viata.  

    Cautati esenta dle Make..ca ea va face viata mai buna Romanilor. 

    Cu tot respectul 

    1. Bravo Make !! Corect ce spuiu !

      Nu te uita la stupiditatea celor debitate de ANAListul important.Bate campii dis de dimineata;probabil ca e platit. 

      Cu tot nerespectul, dle neanalist si neimpotrant ( ti-am mai zis odata sa nu te batosezi singur!);ce vrei sa zici cu "absolut normal" ca fiecare sa mearga pe cont propriu ?? daca te declari liberal, aceasta atitudine de marlan a lui Antonescu inseamna "bunul simt" fluturat romanilor; asa promovati doctrina si idealurile liberale ? folosind machivelicul "scopul scuza mijloacele" ?? asta da "esenta de important ! ". 

      Diriginta ii roaga pe copii sa-i spuna cu ce se ocupa parintii lor.

      - Spune tu Constantinescule! 

      - Tata este pompier. El stinge incendiile si salveaza vietile oamenilor. 

      - Foarte frumos, e randul tau Oprescule. 

      - Tata este medic, el ne consulta si ne prescrie medicamente atunci cand suntem bolnavi. 

      - Minunat! Dar tatal tau Avramescule! 

      - Tata este dansator intr-un club gay, danseaza la bara, clientii ii baga bani la chiloti, si daca platesc bine tata si-o pune cu ei in boschetii de la intrare. 

      Oripilata de destainuirile elevului diriginta ii trimite pe copii in recreatie, oprindu-l doar pe micutul Avramescu. 

      - N-am stiut ca tatal tau face asta, copile!

      - Iertati-ma doamna diriginta, zice Avramescu cu ochii in lacrimi, v-am mintit, tata e consilierul lui Basescu da’ mi-a fost rusine sa spun 

      Nici dupa asta nu-ti pot spune analist, accept "MANELIST" la asa tema aleasa sa replici si/sau sa convingi. 

      ..ca nu am facut altceva decat sa ma cobor la nivelul tau intelectual Anonimule..Si e tare jos !

      Nu se remarca nicio sfortare de coborare; JOS este locul in care misuni si esti in elementul tau, din moment ce incerci sa convingi ca esti obiectiv, dar transpira rau de tot subiectivitatea. 

    Conu Costache Patriciu a zis despre Basescu ca e bolsevic, e comunistul comunistilor!Brava coane, asa e cum spui matale! Deci , sa facem socoteala:

    base va lua voturile nucleului dur al pesedistilor sa zicem 25%, cu 30% de la pedelisti pentru ca astia-l voteaza oricum, mai primeste si de la rromi si de la secuime, si de la ai lu' Oprescu pentru ca si p'acolo sunt niste comunisti...

    Coane Costache, ce-i facusi nene lu' Geoana!? 

    Rationament sucit al dl Make duce la articole slabute. O declaratie si un gest politic , de a te alia "impotriva " lui Basescu e lipsa de caracter la Antonescu.

    Nu exista echilibru nici unde si mai ales la un Basescu care pe latura caracterului si umana pare sa stea cam asa: egoist, razbunator, tradator, mincinos, avid de putere, impartial, si mai ales inchipuit !!! 

    1. Dl.Geoana a facut un anunt important:"Se cauta o poza din Piata Universitatii, din perioada mineriadelor"

      Zgumbiliticul Geoana vrea s-o bage in photoshop si sa-si introduca si el capul p'acolo, ca sa faca dovada ca in acel timp era si el oprimat de minerii lui papasha Iliescu!

      Nici macar nu-i original, intr-o asemenea poza de grup era si portetul tanarului comunist N.Ceausescu (grevele de la Grivita)  

    Domnilor ,

    Va rog sa observati ca grupele de varsta 18-34 ani si 35-49 ani , adica cei care tin practic Romanica pe umeri , i-au dat voturile lui Basescu . Astia de nu vedeti chestia asta ce tineti pe umeri ? 

    Crin e usurel la minte . N-am vazut si n-am auzit sa fi facut ceva de pondere la viata lui . S-a remarcat doar in discutiile pentru motiuni de cenzura din parlament , de unde a luat leafa mare cam degeaba . Noi l-am platit sa aiba initiative legislative acolo , sa fie activ in legiferare . El a stralucit prin absenta . Orice salariat care lipseste de la munca nu primeste bani pentru absente . El ca si multi multi altii a semnat state de plata la greu ca ultimul milog . Ar fi trebuit sa fie mult mai retinut dar pentru ca e obraznic s-a crezut indreptatit sa concureze pentru voturile romanilor . A fost asezat al treilea , adica i s-a spus nu te mai baga in continuare in discutie ca nu meriti , la presedentie vor concura in continuare aillalti doi . Omu' intelege greu , dar e pacat ca pentru asta va plati partidul , dar si asta si-o merita daca crede ca asta e cel mai bun om al lor acum . Se da sclipitor in replici si atacuri dar n-are substanta iar de anvergura politica nici vorba . PNL trebuie sa caute adanc un alt presedinte .

    1. Usurel la minte si tot un PROSTANAC: daca a venit in campania electoral filfaind stindardul "bunului simt" simtul (pardon, nesimtirea ) lui , l-a indemnat ca imediat ce a constatat ca nu poate merge mai departe, trebuie sa pupe undeva pe dusmanul din cealalta extremitate doctrinara, pentru a prinde si el ceva ciolan.

      Halal doctrina si ideologie liberala cu asemenea specimen ! sau poate ca asa intelege un prostanac ce inseamna "bunul simt". 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb