DAN BARNA: "Cea mai firească opţiune pentru preşedinţia USR este Cătălin Drulă"

G.B
Politică / 11 februarie 2022

Dan Barna

Dan Barna

Fostul lider al USR, actual vicepreşedinte, Dan Barna, spune că "cea mai firească opţiune de candidatură la preşedinţia partidului" este Cătălin Drulă. Barna a mai precizat şi că nu intenţionează să candideze pentru că "nu ar ajuta partidul", în acest moment, potrivit Digi24.

"Vom vedea care vor fi colegii candidaţi. Eu cred că în momentul de faţă avem un preşedinte interimar şi eu cred că acest preşedinte interimar este cea mai firească opţiune pentru a candida la preşedinţia partidului şi a obţine această susţinere a colegilor.

Cătălin Drulă este unul dintre politicienii care au avut una dintre cele mai spectaculoase creşteri în ultimii ani şi are şi încredere, are şi competenţă, are şi energia aceasta de care avem nevoie în momentul de faţă.

În acest moment consider că o candidatură a mea nu ar ajuta partidul şi pentru mine, USR este un proiect de suflet. (...) Timp de patru ani am ridicat acest proiect de la 2.000 de membri, la 50.000 de membri, de la 50 de filiale, la peste o mie de filiale.

În momentul de faţă este nevoie de un pas mai departe şi nu cred că, acum, o candidatură a mea ar ajuta creşterea proiectului", a declarat Dan Barna vineri, la Sibiu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat dacă exclude să candideze din nou la preşedinţia USR, Barna a răspuns: "în politică nimic nu este definitiv. Astăzi eu vă spun că eu consider că candidatura mea nu ne-ar ajuta în demersul de a arăta că USR-ul este partidul care merge cu forţă mai departe. Cred că este o etapă pentru care ar fi mai bun Cătălin Drulă. (...) Cea mai bună opţiune pentru viitorul USR este Cătălin Drulă".

Anterior, Barna l-a criticat dur pe fostul preşedinte al USR, Dacian Cioloş, pentru decizia acestuia de a demisiona din fruntea partidului după patru luni de la congres. Barna a spus că demisia lui Cioloş a fost o "dezamăgire în partid" şi l-a criticat pe fostul lider al partidului şi pentru activitatea sa ca preşedinte - "opoziţia nu se face cu două mesaje şi o apariţie din când în când la televizor şi cu câte o prezenţă sporadică pe Facebook", a spus el.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Cine este acest nimeni? Barna nimeni?

    1. e nimeni ala de care n-ai tu somn

      E si nimeni de grija caruia tu nu te poti culca.

      Aspteam realizarile marete ale lui Drula, din poemele cu oameni celebri ai Securitatii. 

      Așa o fi dle, dar Drulă are 7 brevete de invenție pentru că a facut școală adevărată, are acțiuni la o firmă din Canada care face drone detinerea lui aprox .2.5 mil $.iar că ministru s-a dovedit capabil,intransigent și mai ales incoruptibil!

      Așa sunt securiștii? 

      Drula are si o declaratie de avere care ne arata cum se poate fura cu sacul din functia de ministru.

      Exact asa sunt securistii, se umplu de cartoane irelevante, dobandesc actiuni la preturi derizorii, iar dupa mandat apar surprize. 

      ...

      Ai vrus sa spui ca are actiuni la o firma din Canada care face "drule" nu drone:-)...Tara aia in care un oarecare justion trudeau sustine ca drepturile omului nu se aplica unei "fringe minority with unacceptable views":-)

      Are scoala manipularii si cum sa furi si sa nu fii prins

      Asa e, daca e curat nu inseamna ca e cinstit ci ca fura fara sa fie prins. Logica de borfas care nu isi poate inchipui o lume diferita de a lui.

      Are 7 brevete din cauza CV-ului prefabricat. Trebuia vandut la ovinele votante. Tanar, destept si cu bani dupa mandatul de ministru la cel mai penal si securist minister. Sigur ca da. Curat ca lacrima!

      7 brevete din cauza CV-ului prefabricat?!?

      Trolu, brevetele nu se iau cu CV-u

    Gramatica asta.... "Cea mai fireasca" nu exista in limba romana. E doar fireasca, ori nefireasca.

    Ciolos a demisionat doar ca sa se ocupe de ce stie el mai bine, sa intre din nou sub acoperire!

    1. Ai informatii unde este ofiter?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb