DAN BARNA, DUPĂ CE CĂTĂLIN DRULĂ ŞI-A ANUNŢAT CANDIDATURA LA ŞEFIA USR: "Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe"

G.D.
Politică / 21 mai 2022

"Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe"

Fostul preşedinte al USR Dan Barna afirmă, astăzi, după ce Cătălin Drulă şi-a anunţat candidatura la şefia USR, că "lupta pentru destinul României va fi una grea". Barna apreciază că Drulă merită încrederea colegilor de partid şi a românilor: "Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe", informează News.ro.

"Astăzi Cătălin Drulă şi-a lansat oficial candidatura pentru preşedinţia USR. USR este acum cel mai mare partid de opoziţie. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi şi colosul PSD-PNL. Şi în joc este modernizarea ţării noastre", a scris, astăzi, pe Facebook, Dan Barna.

Fostul preşedinte al USR apreciază că Drulă este "un om al faptelor".

"Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe. Cătălin merită încrederea useriştilor. Cătălin merită încrederea românilor", a mai scris Barna.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a anunţat, astăzi, că şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii.

"Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan. Şi că sunt persoana potrivită pentru asta", a afirmat el.

Drulă a menţionat că USR a "pus bazele modernizării României pe următorul deceniu înainte să fim scoşi de la guvernare de cel mai mare trădător al electoratului de dreapta". În viziunea sa, USR trebuie să lupte pentru un stat "suplu", iar partidul "nu e locul de joaca al unor sau altora".

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. USR ul nu mai exista.. Nu mai intereseaza pe nimeni... Fraierilor....

    1. repeta, repeta, repeta, totul e sa pari convins, realitatea e un detaliu nesemnificativ

      Ba USRul exista si ca si partid politic parlamentar,actioneaza impotriva intereselor Romaniei si Romanilor. Nu mai departe de alartaieri,primarul USRist al orasului UNIRI,ALBA IULIA,a primito cu toate ONORURIpe SUZERANA TRANSILVANIEI (in mintea ungurilor si al USR),cu flori si a participat la dezvelirea statuii unui maghiar carealuptat impotriva idei de unire a principatelor romane,in batalia contra lui MIHAI VITEAZU. Nu ne-ar mira daca in timpul mandatului de primar al USRistului,in ALBA IULIA,v-a fi dezvelita si o STATUIE a lui HITLER. Aceste statui,arata ca dupa USR,trebuie inceputa FEDERALIZAREA ROMANIEI in stil pur NEOMARXIST-GLOBALIST. VOTATI USR.!

      Asta da noutate, de pe vremea lui Mihai Viteazul. Mai bine o statuie a lui Iliescu daca tot sunt neomarxisti.

      du-te bai analfabetule la scoala!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Și eu am încredere în capacitatea lui de a duce partidul sub 5% acolo unde îi este locul.

    1. Vezi ca postacul 1 spune ca USR nu mai exista, ce sa duca la sub 5%?

      Această grupare de plozi de securiști, desigur.

      Părinții lor îi trimiteau la canal pe cei ce vorbeau împotriva regimului. Securiștii sunt cei care au dat lovitura de stat din 89 și sunt cei care au FURAT și distrus această țară. Iar plozii lor, beneficiari ai privilegiilor și ai hoțiilor părinților, vin să salveze țara. Cât tupeu să poată avea... 

      În ăștia își pun încredere tefeliștii, această clasă abjectă de analfabeți funcționali, fasciști, absolut mediocri dar cu ifose de Übermenschi. Acești salvatori merită să dispară repede repejor sub 5%. 

      partidul nu isi are locul la sub 5% , partidul care are si prezinta mentalitatile lor NU AR TREBUI SA EXISTE - e un atentat la adresa Romaniei.

      PSD, UDMR, PNL nu sunt atentat la adresa Romaniei?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb