Dan Nica: "Ivan o ia pe urmele Monicăi Macovei"

A.B.
Politică / 16 august 2018

Dan Nica

Dan Nica

Liderul delegaţiei PSD din Parlamentul European, Dan Nica, condamnă iniţiativa eurodeputatului Cătălin Ivan - care a anunţat că va depune la începutul sesiunii de toamnă o solicitare de excludere a PSD din Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European - şi susţine că "încercarea de a câştiga imagine prin astfel de practici, îl plasează pe Ivan în grupul detractorilor României, alături de personaje precum Monica Macovei", conform Agerpres.

"Este regretabil că domnul Ivan, probabil presat de apropierea alegerilor europarlamentare, încearcă să câştige capital electoral urmând bine-cunoscuta reţetă a Monicăi Macovei de a-i intoxica pe colegii de la Bruxelles cu minciuni despre România. Probabil că dânsul şi-a făcut un calcul şi a ajuns la concluzia că demagogia este mai eficientă decât munca efectivă în Parlamentul European. Încă nu e prea târziu ca domnul Ivan să realizeze ridicolul în care se plasează de unul singur, pentru că în mod cert Grupul S&D nu va apleca urechea la minciunile proferate de acesta", spune Dan Nica, potrivit unui comunicat transmis, ieri, de PSD.

Liderul europarlamentarilor social-democraţi mai arată că "minciunile" lui Cătălin Ivan nu pot deteriora realitatea că, sub guvernarea PSD-ALDE, România a avut cea mai mare creştere economică din Europa în trimestrul al doilea al acestui an, faţă de perioada anterioară, mai relatează Agerpres.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunţat marţi, pe pagina sa de Facebook, că va depune la începutul sesiunii de toamnă o solicitare de excludere a PSD din Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European. El a precizat că va înainta conducerii grupului un dosar complet "cu acţiunile acestui grup infracţional pus în apărarea corupţilor" şi va obţine sprijinul colegilor de bună credinţă din celelalte delegaţii naţionale. "Dacă socialiştii europeni nu se dezic de Dragnea şi de partidul lui, atunci alegerile de anul viitor nu sună bine deloc", a adăugat Ivan.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Un guvern mai incompetent, corupt si rupt de realitate ca guvernul Dancila, nu a existat in istora Romaniei, demisia urgent, maimutzoilor.

    Povesteste-ne si ceva de Microsoft

    1. Poate si de Romtelecom?

    Uite cine vorbește? Sa dai banii înapoi borfasule!

    Dan Nica, esti si tu sclavul lui Dragnea. toti din partidul ala sunteti sclavii unui penal. bien ca va mai si platim cu salarii de Bruxelles pentru asta.

    Inca e bine.PSD a pierdut pe abramburica,demolatoarea invatamantului profesional sia ramas cu Regina haosului,care face legi pentru pensii si salarii valabile 24 de ore(OLGUTA)

    Inca e bine.PSD a pierdut pe abramburica,demolatoarea invatamantului profesional si ia ramas cu Regina haosului,care face legi pentru pensii si salarii valabile 24 de ore(OLGUTA)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb