DĂNCILĂ, PRIMA REACŢIE DUPĂ REFERENDUM:  Rezultatele referendumului sunt expresia voinţei cetăţenilor

I.I.
Politică / 10 octombrie 2018

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

"Rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie reprezintă expresia voinţei cetăţenilor", spune premierul Viorica Dăncilă, fiind prima sa reacţie după referendumul care nu este valid din cauza prezenţei scăzute la vot, conform News.ro.

"Guvernul a făcut toate demersurile pentru o cât mai bună organizare a acestui referendum, având în vedere obligaţiile ce-i revin, potrivit legii. Consultarea cetăţenilor este un atribut esenţial al unei societăţi democratice, iar rezultatele referendumului sunt expresia voinţei cetăţenilor în legătură cu această temă", a declarat Viorica Dăncilă astăzi, la începutul şedinţei de Guvern.

Prezenţa la vot la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie a fost de 21,10%, sub pragul de 30% impus pentru a fi validat. Din totalul de voturi exprimate, 91,56% au fost pentru "Da", 6,47% au fost pentru "Nu", iar restul au fost nule.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. A apara temeliile unei societati create de Istorie nu este o crima, nici o incitare la "ura"! Vointa majoritatii populatiei romane asuprasensului redefinirii familiei nu se cunoaste,penruca MAJORITATEA POPULATIEI NU A VOTAT,TOCMAI DE TEAMA SA NU I SE INTINDA O CAPCANA,IN CARE SA FIE PRINSA FARA SA VREA. Aceasta este adevarata realitate.In consecinta proiectul de lege asupra "parteneriatului"este ilogic,anti-democratic si anti-constitutional. . APEL LA CONSTIINTA DEPUTATILOR: RESPINGETI ACEST PROIECT DE LEGE.APPEL LA CONSTIINTA INTREGULUI POPOR ROMAN: Pe toate caile legale si cu cea mai mare demnitate,Sa ne situam SA PROTESTAM CONTRA VOTARII EI . PANA LA VICTORIE.Sa ne situam in randul Statelor Europene, a caror tarie de caracter este respectata de toti.(Comisia dela Bruxelles a renuntat la principiul impunerii unei cuote de migranti fiecarui membru al U.E.,pentruca un grup de State il refuza) NIMENI NU POATE DICTA GUVERNULUI SAU PARLAMENTULUI ROMANIEI ADOPTAREA DE LEGI ILOGICE,ANTI-DEMOCRATICE SI ANTI-CONSTITUTIONALE.,asa cum este proiectul "parteneriatului",propus actualmente de anumite persoane din Guvern.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb