"Danone" lansează "Lapte Proaspăt"

C.I.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 2 mai 2006

Compania Danone lansează în România Laptele Proaspăt Danone care respectă cele mai înalte standarde de nutriţie agreate la nivel internaţional. Noul produs este colectat numai de la fermele selectate de Danone. Laptele este constant verificat de experţii Danone atît la sursă cît şi pe întregul flux de colectare şi procesare, specialiştii Danone efectuînd anual peste 50.000 de controale ale calităţii.

Danone România dezvoltă o serie de programe al căror scop este acela de a încuraja dezvoltarea durabilă a fermelor familiale româneşti care au între 70 şi 350 capete vaci. În fiecare an, Danone România premiază cei mai valoroşi furnizori de lapte după un sistem propriu de evaluare, ale cărui criterii respectă standardele Uniunii Europene în ceea ce priveşte calitatea laptelui. Astfel, cei mai buni 12 fermieri vizitează Salonul Agriculturii de la Paris, cel mai important eveniment european de profil, cu o tradiţie de 43 de ani. Totodată, Danone susţine dezvoltarea infrastructurii şi îmbunătăţirea capitalului genetic al fermelor din România, derulînd programul "Spre Vest". Astfel, fermierii din România îşi pot achiziţiona juninci cu un potenţial genetic superior de la furnizori internaţionali de top şi pot investi în utilajele de care au nevoie pentru a produce un lapte de calitate.

Compania Danone România face parte din Grupul Danone, numărul unu mondial pe piaţa produselor lactate proaspete. Încă de la începutul activităţii sale în România, Danone a realizat investiţii în capacităţi de producţie şi distribuţie moderne, conform standardelor europene. În anul 2005, Danone a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 70 milioane euro, o creştere cu 45% faţă de anul precedent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb