De Ziua Copilului, ParkLake Shopping Center se transformă în Magic School!

Comunicate de presă / 23 mai

De Ziua Copilului, ParkLake Shopping Center se transformă în Magic School!

Începând cu data de 24 Mai, ParkLake se transformă într-un tărâm magic odată cu deschiderea Magic School, o expoziţie interactivă care îmbină tehnologia VR de ultimă generatie cu instalaţii senzoriale care dau viaţă unei lumi în care imposibilul devine posibil.

În perioada 24 Mai - 06 Iunie, de Luni până Vineri, între orele 12:00-20:00, şi în weekend, între orele 11:00- 21:00 , în Main Square-ul din ParkLake, cei mici vor putea învăţa tainele secrete ale magiei, vor avea şansa de a crea poţiuni diverse şi vor exersa cum să folosească o baghetă magică.

Timp de două săptămâni, în ParkLake, copiii pot lua parte la o mulţime de activităţi din cadrul Magic School. Printre acestea se numără Magic Entrance, locul unde aventura micuţilor pe tărâmurile magiei începe cu rostirea formulei magice care deschide poarta fermecată.

Fanstastic Wand este o activitate în care curiozitatea copiilor şi tehnologia realităţii virtuale se întâlnesc. Micii magicieni vor folosi o baghetă digitală pentru a crea şi a interacţiona cu fel şi fel de poţiuni şi vrăji fascinante. Deck of Marvel aduce la viaţă cărţile de joc care prin intermediul tehnologiei interacţionează cu cei mici. Participanţii pot alege între o partidă de cărţi cu un oponent virtual sau rezolvarea unui truc magic.

Hat of Wonder prezintă o călătorie fascinantă în lumea celui mai celebru număr de magie: Iepurele din joben, un truc popularizat de legendarul magician John Henry Anderson la mijlocul secolului al 19-lea.

Wizard's Workshop este o experienţă unde ştiinţa şi magia se îmbină perfect. Înconjuraţi de ingrediente diverse şi un glob de cristal uriaş, copiii vor învăţa amestecurile secrete ale poţiunilor magice şi vor asista la efectele surprinzătoare ale acestora.

Cu ajutorul realităţii virtuale, micii magicieni au şansa să iasă în lumina reflectoarelor în zona The Magic Stage şi să performeze în primul lor spectacol de magie Această experienţă inedită va aduce zâmbete pe chipurile copiilor şi nu numai.

Enchanted Play este o activitate unde participanţii vor pleca în căutarea unei baghete magice. Acestea sunt ascunse printre alte obiecte fermecate din cufărul vrăjitorului. Odată găsite, acestea îi vor ajuta pe cei mici să interpreteze cel mai popular truc magic: Iepurele din joben.

Accesul în Magic School este gratuit, pe baza unei înscrieri la punctul special amenajat şi este recomandat copiilor cu vârsta minimă de 5 ani.

Picnic Kinder în grădina ParkLake

Pe lângă aventura magică oferită de Magic School, între 27 mai şi 1 iunie, grădina ParkLake se transformă într-un spaţiu de bucurie cu Picnic Kinder! Astfel, întreaga familie are ocazia să se bucure de ambele experienţe, îmbinând magia şi creativitatea din Magic School cu cele 3 elemente de care avem nevoie pentru orice Picnic Kinder: ceva gustos, ceva colorat şi ceva distractiv. Anul acesta, părinţii pot continua tradiţia picnicului de 1 iunie chiar în ParkLake, iar noi îi ajutăm să se pregătească din timp!

Astfel, în timpul săptămânii, între orele 12:00-20:00, cei mici sunt invitaţi să participe la atelierele de colorat şi să se distreze testând happymeter-ul. Apoi, vineri, 31 mai, între aceleaşi ore, se deschide accesul către lumea plină de aventuri a jocurilor cu Applaydu.

Sâmbătă, 1 iunie, grădina ParkLake devine loc de sărbătoare pentru întreaga familie, începând cu ora 10:00. Copiii se pot bucura, alături de părinţii lor, de ateliere de colorat, teste distractive cu happymeter-ul, dar şi de multe activităţi distractive. Atelierele de creaţie şi activităţile sportive, precum baschet, badminton şi şah gigantic, garantează momente de legătură şi amuzament pentru toţi membrii familiei.

Participarea la toate activitățile este condiționată de achiziționarea unuia dintre pachetele disponibile la căsuța Kinder din Grădina ParkLake (prețuri între 15 și 50 lei).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb