De Ziua Micii Uniri, Galaţiul se uneşte în Flori de ie

D.I
Comunicate de presă / 17 ianuarie 2018

De Ziua Micii Uniri, Galaţiul se uneşte în Flori de ie

Brandul "Flori de ie" va lua parte la un eveniment, în cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, la iniţiativa Asociaţiei "Iubesc Galaţiul" şi Flori de ie.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Patronatul Femeilor din Meşteşugărit, Prefectura Galaţi, Universitatea ,,Dunărea de Jos" din Galaţi, Brânduşa Bordeianu Make-up Artist, Clubul Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni, Laura Cristiana Hulubei, cu sprijinul SISSI.

Evenimentul va fi marcat printr-o prezentare, o paradă, aflată la a doua ediţie, prima ediţie având loc anul trecut, la Iaşi, în cadrul Palatului Culturii din Iaşi. În anul centenarului Marii Uniri de la 1918, Moldova şi Ţara Românescă se unesc la Galaţi pentru a celebra frumuseţea şi importanţa portului popular românesc. Prezentarea va conţine 100 de costume populare autentice cu vechime cuprinsă între 70 şi 140 de ani din colecţia etnografică "Flori de ie", din toate zonele geografice ale României.

100 de fete din România şi Moldova vor defila pe ritmuri de odinioară, vor readuce la viaţă şi vor imortaliza clipa prin poveştile noastre legendare. Toate aceste mărturii le vom scrie cu dragoste şi cu entuziasm şi le vom aşeza în biografia acestui proiect: ,,Flori de ie".

În prezent, "Flori de ie" este unul dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite branduri româneşti, ce promovează cu dor şi drag tradiţia, arta şi valorile româneşti peste tot în lume. Colecţia "Flori de ie" cuprinde peste 150 de costume tradiţionale româneşti, unice, modele unicate, cu broderii deosebite, din fir de mătase, bumbac său metalic. Piesele provin din toate colţurile ţării şi fiecare vine alături de propria-i poveste.

Autenticitatea, atenţia pentru detalii, pasiunea pentru handmade dar şi cromatica deosebită au adus aprecieri generoase, astfel încât, produsele "Flori de ie" se reliefează distinctiv într-o manieră modernă.

După experienţele adunate în anii trecuţi, în plimbările "Florilor de ie" peste hotare, în oraşe precum Londra, Viena, New York, Moscova, Abu Dhabi, Shanghai sau Dubai, Tokyo, Chişinău şi anul acesta, "Flori de ie" îşi continuă misiunea şi începe anul 2018 adăugând o primă filă de poveste, de la Galaţi.

Evenimentul va fi găzduit de holul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi şi va începe la ora 19.00. Intrarea este liberă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb