Decizia privind falimentul Astra, amânată pentru miercuri

Bănci-Asigurări / 9 noiembrie 2015

Decizia privind falimentul Astra, amânată pentru miercuri

Actualizare 16:15

O instanţă a Tribunalului Bucureşti a amânat, din nou, decizia privind falimentul societăţii de asigurări Astra pentru data de 11 noiembrie 2015.

"Amână pronunţarea asupra cerererii de intervenţie formulată de Hussar Marian şi asupra cererii de suspendare formulată de către debitoare, la data de 11.11.2015. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 09.11.2015", arată soluţia instanţei.

(A.C.)

----------------------

O instanţă a Tribunalului Bucureşti a amânat, din nou, decizia privind falimentul societăţii de asigurări Astra pentru o dată ce urmează să fie comunicată.

Decizia în cadrul procesului în care Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) cere deschiderea falimentului pentru Astra Asigurări a mai fost amânată pentru data de azi, după ce la termenul din 12 octombrie fusese înregistrată o amânare similară.

Autoritatea de Supraveghere a aprobat lista practicienilor în insolvenţă care se califică pentru selecţia finală în cazul falimentului societăţii Astra, printre cele şase firme avizate fiind prezentă şi KPMG Restructuring.

Potrivit ASF, cele şase companii au fost KPMG Restructuring, Cabinet Individual de Insolvenţă Niţu Marius Ionuţ, Cabinet Individual de Insolvenţă Săvoiu Iulian, CITR Filiala Cluj SPRL, Dascăl Insolvency SPRL şi Five SPRL.

Consiliul ASF a decis la finele lunii august să ceară instanţei intrarea în faliment a Astra Asigurări, după ce compania, aflată în administrare specială, nu a reuşit să atragă 425 milioane lei la capital.

Compania de asigurări s-a aflat în proces de redresare financiară din februarie 2014, având că administrator special KPMG Advisory. La momentul anunţului ASF că va cere falimentul Astra, compania avea 1,8 milioane de asiguraţi, cu 2,5 milioane de poliţe valabile.

ASF a depus pe 8 septembrie, la Tribunalul Bucureşti, cererea pentru deschiderea procedurii de faliment a Astra Asigurări, căreia ASF i-a retras autorizaţia de funcţionare la finele lunii august, după ce planul de redresare financiară a eşuat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. deoarece in mod abuziv s-a trecut din nou la ROGAAP in anul 2015 , desi in 2014 era stabilit ca se trece.Vezi caz FP care a modificat imediat dupa listate Londra. Oare cati actionari stiu acest lucru, stimabile Dottore aMobius

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb