DECLARAŢII LA CONGRESUL PMP Traian Băsescu: "Chiar Elena Udrea mi-a semnalat probleme grave la ANRP"

Politică / 8 februarie 2015

Traian Băsescu: "Chiar Elena Udrea mi-a semnalat probleme grave la ANRP"

Actualizare 12:25

Printre cei care au semnalat probleme grave la ANRP a fost şi Elena Udrea, a spus fostul preşedinte Traian Băsescu, care a declarat că era informat din mai multe surse, mai ales de la departamentul "Relaţii Publice".

Potrivit domniei sale, la Relaţii Publice erau trimise numeroase sesizări ale cetăţenilor, printre care şi unele cu privire la retrocedări ilegale.

Băsescu a menţionat că rezultatul acelor reclamaţii a fost că, la circa şase luni, s-a produs prima punere sub acuzare în dosarul ANRP, a fostului vicepreşedinte al instituţiei, Remus Baciu.

Băsescu, despre acuzaţiile Elenei Udrea la adresa generalului Coldea: "Ştiam, dar nu aveam posibilitatea să verific"

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că Elena Udrea i-a spus aceleaşi lucruri pe care le-a susţinut în presă despre generalul Coldea, înainte de a le face publice.

"Elena Udrea mi-a spus. În mod categoric mi-a spus, dar preşedintele nu are niciun mijloc de verificare. Preşedintele nu are posibilitatea, ci Parlamentul. Preşedintele este beneficiarul informaţiilor", a declarat fostul preşedinte al României

"Nu am plecat cu dosare secrete de la Cotroceni"

Întrebat dacă a plecat cu dosare secrete de la Cotroceni, fostul preşedinte a comentat că aceasta "este o minciună". "Cum să pleci cu dosare secrete din cotroceni?!", a exclamat Băsescu, menţionând că, ulterior plecării din funcţie, şi-a căutat în calculator să vadă dacă are documente secrete, ca să le şteargă.

---

Actualizare 11:35 Băsescu: "Era obligatoriu să ies public şi să îmi apăr mandatul"

Traian Băsescu a declarat, la congresul PMP, că era obligatoriu să iasă public şi să îşi apere mandatul. "El nu poate fi lăsat pe mâna televiziunii lui Voiculescu, Ghiţă, sau pe echivalentul lui Gâdea de la Realitatea TV. Eu ştiu adevărul şi câtă umilinţă am îndurat în ultimii 10 ani pentru a face ca România din 2014 să nu mai semene cu cea din 2004 din punct de vedere al funcţionării instituţiilor", a comentat Băsescu.

---

Actualizare 11:30 Băsescu, la PMP: "Apreciez delicateţea Elenei Udrea de a nu fi în sală"

Traian Băsescu a declarat astăzi, în cadrul congresului PMP, că apreciază delicateţea Elenei Udrea de a nu fi în sală."Sper că doamna Udrea îmi va dovedi încă o dată că e un om cinstit, dacă va fi lăsată să o facă, dacă i se va da şansa să se apere", a spus fostul preşedinte.

---

Fostul preşedinte Traian Băsescu participă duminică la Congresul Partidului Mişcarea Populară care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

Băsescu a ajuns exact la ora începerii congresului, 11.00, iar participanţii l-au primit cu aplauze şi scandări "Băsescu, Băsescu!", iar delegaţii i-au spus "Bine aţi venit".

La congres, participă 756 de delegaţi şi este prezentată o singură moţiune «România implicată-PMP partidul schimbării» , susţinută de unicul candidat la preşedinţia partidului, Eugen Tomac.

Potrivit listei care însoţeşte candidatura lui Tomac, prim-vicepreşedinte al PMP va fi Siegfried Mureşan, iar secretar general al PMP va fi Dorel Onaca.

După votarea lui Eugen Tomac drept preşedinte al PMP, vicepreşedinţi ai partidului vor fi: Clement Negruţ, Adrian Rădulescu, Gabriel Berca, Petru Movilă, Adrian Gurzău, Nicolae Ivăşchescu, Cătălin Cristache, Cătălin Tarhon, Claudiu Palas şi Cătălina Bozianu. Secretar general adjunct vor fi Gelu Vişan şi Rizea Tudorache, iar secretari executivi vor fi: Florin Staicu, Lucian Iliescu, Cristian Tugurel, Roxana Iliescu, Sebastian Moise, Cătălin Bluf, SorinBorza, Marian Vasile, Laurenţiu Dulamă şi Daniela Bene.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. "Sper că doamna Udrea îmi va dovedi încă o dată că e un om cinstit, dacă va fi lăsată să o facă, dacă i se va da șansa să se apere"

    Probabil udrea poate darama totul daca si lui basescu ii este frica de ea ! 

    1. Ea este cu partea cinstita a lui Basescu, asa cum a dovedit-o si el.

      Hai ca deja devenim ridicoli ca pina acum nu a avut timp Nutzi sa vina sa spuna de toate la televizor,adica pina nu ma aresteaza si pe mine nu stiu ca Romania e condusa de fostii securisti printre care unu Basescu. 

    marinarule te manca-n dos, chiar vrei s-o urmezi?

    "dacă va fi lăsată să o facă, dacă i se va da șansa să se apere".

    Cum, poftim? Există vreun cetățean al României care să nu aibă această șansă în fața Justiției? 

     

    Păi în aceeași adunare, spune "câtă umilinţă am îndurat în ultimii 10 ani pentru a face ca România din 2014 să nu mai semene cu cea din 2004 din punct de vedere al funcţionării instituţiilor". Un om înțelege că instituțiile funcționează mai bine. Deci băsescu nu se exprimă explicit. 

     

    Dacă SRI și Justiția merg mai bine, mai corect, cine ar putea să o oprească pe Udrea din a dovedi că este om cinstit? Cine mai rămâne? Ghiță și Vântu? Următorul citat este din plângerea pe care primul a făcut-o împotriva lui Vântu. "Prietenu' tau Magureanu iti poate confirma ca mi-a dat ok-ul sa impusc raketii care vor sa (ininteligibil) pe teritoriul Romaniei. " 

     

    Ăștia? Păi și SRI ce păzește? 

     

    Poate că este vorba de altcineva. Ca în 

    "Mai bine să se uite pe moșia soțului ei unde este primar, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu-i atentă. Înțeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a declarat Băsescu referindu-se la edilul din Voluntari, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Vrânceanu Firea.

    Sistemul mafiot pirie din toate inchieturile. Sandramaua basista fisie si bisie prin toate crapaturile. Se darima sub ochii nostri. Ce-i drept, mai greu decit a luat nastere! Ticalosul ticalosilor nu se lasa, uite cum tot mai da din piciere, cum mai face el pe fata-mare!

    Dupa ce Udrea ajunge la laptarie, musai si Basescu, ticalosul ticalosilor, sa ajunga la brutarie. Altfel n-am facut nimic, praful se alege de toate! 

    nu sunt contra oricarei stiri intr-un ziar despre bursa dar vrem stiri despre bursa,macar una pe zi.nici o stire despre bursa azi si au mai fost si alte zile.schimbati-va ca sa va citim

    1. Dar are sectiunea BVB si daca nimerisi p-acilea e vina ta doar nu vrei sa se schimbe ziaru ca vrea motanu'

      Ia uite dom'le la tine parca semeni cu Basecu sau poate te cheama Monta Puie si noi nu stim ? 

      nimerisi si eu pe ziarul bursa si sunt alungat ,cum naiba am avut tupeul sa vreau sa citesc ziarul bursa si sa mai si vreau stiri despre bursa.?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb