DELL lansează noi servere

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 21 martie 2008

Dell PowerEdge R300 şi Dell PowerEdge T300 oferă o performanţă cu până la 31% mai bună decât serverele similare de la HP şi cu până la 51% mai bună decât sistemele similare de la IBM

Capabilităţi pentru uptime optimizat (timpul de funcţionare efectivă a sistemului)

De trei ori mai multă capacitate de memorie - pentru optimizarea performanţei în utilizarea de aplicaţii care solicită intens memoria sistemului

Companiile mici şi mijlocii nu vor mai fi nevoite să aleagă între performanţa sau fiablitatea serverelor şi costurile reduse de achiziţionare. Noile servere Dell PowerEdge R300 şi Dell PowerEdge T300 dispun de capabilităţi de top în ceea ce priveşte performanţa, memoria şi operarea continuă, capabilităţi de care dispuneau în trecut doar sistemele costisitoare destinate companiilor mari. Disponibile începând de astăzi la nivel global, serverele one-socket cu procesoare quad-core1 - cele mai rapide din industrie - au un preţ de pornire de 829 EUR în cazul serverului rack Dell PowerEdge R300 şi de 749 EUR pentru serverul tower Dell PowerEdge T300.

"Utilizatorii îşi doresc servere cu viteze de operare superioare pentru reţelele existente ale companiei, fără a face sacrificii foarte mari din punct de vedere financiar," a declarat Aongus Hegarty, Vicepreşedinte şi General Manager, Small and Medium Business, Dell EMEA. "Am fost receptivi la cerinţele utilizatorilor, iar noile servere R300 şi T300 oferă exact inovaţia tehnologică pe care şi-o doresc utilizatorii noştri - performanţă şi fiabilitate crescută la preţuri competitive."

Performanţă sporită pentru companiile mici şi mijlocii

Având un procesor quad-core Intel Xeon x5460, serverul Dell PowerEdge R300 oferă o performanţă cu până la 26% mai bună decât serverul ProLiant DL320 G5p2 de la HP şi cu până la 51% mai bună decât serverul System X 32503 de la IBM. Serverul tower Dell PowerEdge T300 oferă o performanţă cu până la 31% mai bună decât serverul ML310 G54 de la HP şi cu până la 51% mai bună decât System X 32005 de la IBM.

De asemenea, noile servere R300 şi T300 vin în ajutorul companiilor precum ServInt şi datorită memoriei de trei ori mai mare (24GB) decât cea a sistemelor similare one-socket x 86 existente pe piaţă, oferind astfel performanţe superioare în rularea de aplicaţii complexe. Printre capabilităţile esenţiale pentru operarea neîntreruptă a sistemelor se numără driverele care pot fi înlocuite fără oprirea sistemului şi sursele de curent redundante care optimizează durata de operare şi elimină riscul pierderii de date.

În plus, serverul Dell PowerEdge R300 reduce costurile legate de consum, în prezent fiind serverul cu cel mai redus consum şi cel mai bun nivel de eficienţă în operare per watt, conform rezultatelor raportului SPECpower.6

"În prezent utilizăm în mod exclusiv serverele rack Dell PowerEdge 2950 de înaltă performanţă şi eficienţă energetică crescută pentru a oferi clienţilor soluţiile noastre de top pentru găzduire online, SuperVPS" a declarat Reed Caldwell, fondator şi CEO al companiei ServInt Internet Services, lider recunoscut pe piaţa de servere virtuale pentru utilizatori individuali (VPS) - având clienţi de toate dimensiunile şi din toate regiunile lumii.

Securitate sporită şi servicii optimizate pentru afaceri

Serverele Dell PowerEdge R300 şi Dell PowerEdge T300 dispun de funcţii de securitate integrate care protejează investiţiile în servere, care includ:

TPM (Trusted Platform Module) pentru securitate sporită prin optimizarea funcţiilor de autentificare, criptare şi protecţie a datelor esenţiale;

Funcţie de blocare internă a porturilor USB pentru a reduce riscul pierderii de date şi intervenţiei neautorizate;

Carcasă cu sistem de închidere şi comutator pentru protecţia împotriva intervenţiei neautorizate asupra driverelor, perifericelor sau asupra panoului de control.

Noul portofoliu de servicii de la Dell, ProSupport oferă companiilor mici şi mijlocii flexibilitate sporită în alegerea de opţiuni personalizate de suport. Serviciile de suport pe care le oferă noul portofoliu împreună cu serverele Dell PowerEdge R300 şi Dell PowerEdge T300 permit utilizatorilor să reducă timpul alocat funcţionării mediului IT pentru a se putea concentra mai mult asupra productivităţii şi creşterii afacerii.

Resurse suplimentare pentru reţelele companiilor mici destinate utilizatorilor care achiziţionează pentru prima oară un server şi utilizatorilor care nu dispun de cunoştinţe tehnice avansate

Small Business 360 Computer Networking

Networking Basics

Server Advisor

First Server Makeover

Despre Dell

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, oferind tehnologie şi servicii inovatoare, considerate fiabile şi valoroase de către utilizatori. Dell este unul dintre cei mai importanţi furnizori globali de sisteme şi servicii şi se situează pe poziţia 34 în topul Fortune 500.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb