Deloitte, desemnată firma de consultanţă fiscală a anului 2021 în Europa Centrală şi de Est

G.B
Companii / 13 septembrie 2021

Vlad Boeriu, Partener Coordonator Servicii Fiscale şi Juridice, Deloitte România

Vlad Boeriu, Partener Coordonator Servicii Fiscale şi Juridice, Deloitte România

Deloitte a fost desemnată, pentru al treilea an consecutiv, firma de consultanţă fiscală a anului în Europa Centrală şi de Est (ECE) în cadrul ediţiei din 2021 a Premiilor pentru Fiscalitate pentru regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), acordate de prestigioasa publicaţie de specialitate International Tax Review (ITR), conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în total, Deloitte a câştigat 26 de premii, inclusiv firma de consultanţă fiscală a anului în EMEA, premiul pentru inovaţie în domeniul fiscal, cel mai bun furnizor de soluţii fiscale bazate pe tehnologie şi premiul pentru cel mai bun furnizor de servicii de conformitate şi de raportare fiscală. Câştigătorii sunt desemnaţi în baza analizelor efectuate de jurnaliştii ITR, care pun accent, în principal, pe complexitatea proiectelor derulate în ultimele 12 luni, amploarea lor, impactul asupra clienţilor şi gradul de inovaţie utilizat.

"Această nouă recunoaştere primită pentru al treilea an consecutiv demonstrează perseverenţa cu care echipele Deloitte din regiune, inclusiv cea din România, abordează fiecare provocare în parte şi, datorită colaborării multidisciplinare şi transnaţionale, reuşesc să ofere clienţilor cele mai inovatoare soluţii la problemele cu care se confruntă. Totodată, recunoaşterea primită ne inspiră să ne intensificăm eforturile pentru a ne menţine la nivelul aşteptărilor din ce în ce mai mari din partea clienţilor noştri, într-un context global tot mai puţin previzibil. Le mulţumesc colegilor din România şi celor din reţeaua europeană Deloitte pentru contribuţia la această reuşită", a declarat Vlad Boeriu, Partener Coordonator Servicii Fiscale şi Juridice, Deloitte România.

Deloitte este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii fiscale din România, oferind clienţilor un spectru larg de servicii integrate, care acoperă impozitare pe profit şi pe venit, impozitare indirectă, servicii vamale, servicii dedicate angajatorilor globali, servicii în domeniul preţurilor de transfer şi soluţii de procese de business, prin intermediul a peste 200 de profesionişti.

Pe lângă serviciile tradiţionale, echipa de experţi fiscali a Deloitte România oferă şi soluţii digitale dezvoltate special pentru clienţi, cum ar fi SmarTax, aplicaţia cu ajutorul căreia companiile îşi pot calcula impozitul pe profit şi completa declaraţiile fiscale trimestriale şi anuale, PartnerSCAN, care permite companiilor să-şi evalueze partenerii de afaceri din punctul de vedere al riscului fiscal, sau D.Tax, o aplicaţie dedicată raportării de TVA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb