Denis Şmîhal, premierul Ucrainei: "Cred că preşedintele Zelenski va vizita România"

D.R.
Politică / 19 august 2023

Denis Şmîhal, premierul Ucrainei: "Cred că preşedintele Zelenski va vizita România"

Premierul ucrainean Denis Şmîhal a confirmat, într-un interviu pentru Digi24, că preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski va vizita România, la o dată neprecizată, iar "în curând" liderul ucrainean se va întâlni şi cu premierul român, informează news.ro.

Denis Şmîhal a declarat: "România este partenerul nostru foarte de încredere şi unul excelent. Aşadar, sunt sigur că preşedintele Zelenski va vizita România", a răspuns premierul ucrainean, care a promis că va vorbi cu preşedintele Zelenski de îndată ce se va întoarce în ţară, menţioneză sursa citată.

Premierul Denis Şmîhal a adăugat: "Avem relaţii foarte, foarte, foarte active acum între ţara noastră şi între oficialii noştri", afirmă sursa citată.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Așa da. O săptămână liberă prin HG ar fi perfect ca să ne bucurăm cum trebuie de onoarea care ne-o face.

    ZZ Zilele Zele în calendar.  

    Pregatiti costumele ! Puneti nevestele sa va calce camasile ! Parfumati-va, ca vin Zele !

    Live ! Da-ti share, sau macar un like ! 

    1. Pregatiti un bunker si pentru Putler:-)

      A aparut si primul like !

      NU ARE CE CAUTA STRICACIUNEA AIA DE OM , IN TARA NOASTRA ............... SA PANGAREASCA OXIGENUL ROMANIEI ( ALA CARE MAI ESTE !!! ) ..... , CU RASUFLAREA LUI , VENINOASA ........ DUPA CE A INSULTAT SI BATJOCORIT ROMANIA , IN FEL SI CHIP ( PANA IN 22 FEBRUARIE 2022 ) , DESIGUR ........ !!! A DEMONSTRAT , 1 DATA si INCA 1 DATA ....... CA E , DE FAPT , DUSMANUL PE FATA , AL ACESTEI TARI , ATAT DE BUNA SI DE GENEROASA CU FAMILIILE LOR .......... I-A PRIMIT ...... I-A AJUTAT ....... I-A SPRIJINIT ........ I-A INDOPAT ........ I-A CAZAT LA CALDURA ....... LE DA BANI CU GRAMADA , LA FIECARE FAMILIE DE-A LOR ....... LUNA - DE - LUNA ........ PLOSNITELE , IN MAJORITATEA LOR , NU FAC NIMIC ............ NISTE LIPITORI .............. SI , IN SCHIMB ??????????????? PITICUL - ATOMIC , DECLARA CLAR : PRIETENII UCRAINEI , SANT : SUA lui BIDEN ...... POLONIA ...... si .... TARILE BALTICE ............ SI , ''''''''' CAM ATAT !!! '''''''' ..... ROMANIA ?????? PAI : CINE A AUZIT DE ROMANIA ?????????? IN VIZIUNEA LOR , A CELOR DE LA KIEV ( ROMANIA , NU EXISTA ...... ) ...... ESTE DOAR 1 TEREN - VIRAN ....... 1 n ow - MAN'''' S - LAND ....... O .... ZONA CREPUSCULARA ......... O ....... NIMENEA PRACTIC , IN EUROPA de EST !!!!!!!!!!!!!!! SI , 1 INDIVID CA ASTA , TREBUIE SA FIE PRIMIT IN ROMANIA ????????? VOI , CINSTITI CITITORI ...... CE ZICETI ???? CARE E PAREREA VOASTRA SINCERA ?????? AM DREPTATE , S-AU NU AM ????? DACA NU AM , DE CE ?????????????? FERESTE-MA DOAMNE de VECINI CA ASTIA , CA DE DUSMANI NE FERIM NOI , SINGURI ................... !!!!!!

      A apărut și primul dislike.

      Breaking news. Pentru like-uri, din surse nesigure, Zele va concerta la pian la Arenele romane. Pentru cunoscători:) Intrarea e moca. 

      REPET : RAZBOIUL ASTA BLESTEMAT , N-AR FI AVUT LOC NICIODATA , DACA AR FI FOST RESPECTATE MACAR CAT - DE - CAT , IN UCRAINA , SI DREPTURILE MINORITATILOR NATIONALE .............. MAI , NENE ...... RECUNOASTE CA TARA , CA OAMENII CEILALTI ( RUSI , ROMANI , MAGHIARI si CARE MAI SANT ....... ) ...... NU SANT NISTE GUNOAIE ....... NISTE NIMENEA ....... SANT ( NISTE OAMENI ..... ) ..... !!! DACA AU AVUT NENOROCUL DE A SE NASTE IN TARA ASTA ( UCRAINA .... ) ; TU .... CA TARA ...... ESTI OBLIGAT , CA SA LE ASIGURI DREPTURILE ASTEA !!!!!!!!!!!!! DAR .... EI , NU ........... SI-AU TRIMIS ARMATA NATIONALA , IN 2014 , CA SA LE TAIE - TARTACUTA CELOR CARE AU SOLICITAT , NISTE DREPTURI ................ URA MEA PERSONALA , IN MATERIA ASTA ...... E PE PUTIN ....... SI NU , PE CONDUCEREA DE LA KIEV .............. DE CE ???? BUN ...... UCRAINIENII , AU FOST NISTE TICALOSI - SANGEROSI ................ DAR PUTIN ???????????? PUTIN , A FOST 1 PROST , TIMP DE 8 ANI DE ZILE ................ A DORMIT ..... A BAUT ...... A ATIPIT ........ A FOST CHIAUNIT ........ ORICUM ...... DRACU '''' SA-L IA , SI PE ASTA .......... ABIA , IN 2022 , S-A TREZIT ................ MULT - MULT - MULT PREA TARZIU .................. SI ?????????? ARMATA RUSA , TREBUIA SA INTRE DOAR IN REGIUNEA DONBASS , SI ATAT ..................... SA ELIBEREZE TERITORIILE POPULATIEI RUSE DE ACOLO ............. SI , SA-I READUCA INAPOI PE CEI 3 - 5 .000.000 de CIVILI RUSI IZGONITI DE ARMATA UCRAINEI , IN RUSIA ................ SI , ATAT ............. NU SA SE AJUNGA , LA BALAMUCUL ASTA , DE ACUM .................. UNDE NU-I CAP ........................ STITI SI VOI ...................

      Se putea sa nu fie un ungur cu propaganda mujica:-)? Ia zi ferencz ceva de minoritati...ca-ti sta pe limba dar nu gasesti " contextul":-)

      Poate la noapte va bate la ușa ta CIA

      Pai,ce,el a intrat sa elibereze?El a intrat sa ocupe si sa fure.Pe de alta parte Zelenski vrea aceste teritorii fara etnicii rusi de acolo.De oameni nu le pasa nici unora ,nici altora,ca peste tot in lume de altfel!Bani,interese ale unor indivizi care imparatesc planeta si spatiul cosmic,nu le mai ajunge pamantul.

    urmeaza sa se filmeze vreo telenovela?.......:))

    Scoateți pianul de la naftalină, vine Zele sa ne încânte cu o partitură noua pentru ajutorul dat.

    1. Daca vine imbracat in rochie si pe tocuri merita distractia.Macar cu atat sa ne alegem la cat am fost de cotonogiti dpdv economic.

    Sa se duca la dracu Zele nu la noi in tara… Un cersetor amarat cu aere de vedeta…. Mars ma….

    Merităm vizita.Romania e dispusă sa cedeze Ukrainei teritorii,Marea Neagră și sa contracteze toată producția Ukrainei.Bineînțeles UE ne dă o mănă de ajutor.Multă Slava.

    Vizita in Romania va fi inca o Mare victorie ptr. Zelenski =

    Dupa liberalizarea oficiala a canabisului in Ucraina, 

    si numirea "fantastica" : Sarah Ashton-Cirillo un trans LMBTQ+ din USA 

    a ajuns unul din purtatorii de cuvant a fortelor armate din Ucraina, 

    daca nu merge treaba pe front macar sa fie “victorii” in media

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb