Depozitul Europa - un nou produs în portofoliul Băncii Carpatica

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 20 iulie 2004

Banca Comercială "Carpatica" a introdus recent în portofoliul de produse de economisire depozitul Europa, produs oferit persoanelor fizice sau juridice, care pot astfel să îşi fructifice în mod avantajos economiile, beneficiind de o rată fixă a dobînzii pentru toată perioada de la constituire şi pînă la maturitatea depozitului.

Acest produs va rămîne în portofoliul băncii pînă la integrarea ţării noastre în Uniunea Europeană. Aşa cum a fost concepută promoţia acestui produs, depozitul Europa oferă românilor posibilitatea de a cunoaşte spiritul european, de a se adapta realităţilor economice, dar şi socio-culturale din ţările occidentale.

În acest sens, trimestrial va fi organizată o tragere la sorţi la care vor participa toţi clienţii care au constituit Depozitul Europa în trimestrul respectiv. În urma tragerii se va desemna un cîştigător care va beneficia de un premiu constînd dintr-o excursie pentru 2 persoane într-unul dintre următoarele state europene: Franţa, Spania, Italia, Germania, Belgia, Polonia, Cehia, Slovenia, Lituania, Ungaria.

Valoarea minimă necesară pentru constituirea depozitului este de 5 milioane lei pentru persoane fizice şi 25 milioane lei pentru persoane juridice. Depozitul Europa se constituie pentru o perioadă de 12 luni cu posibilitatea de prelungire pe încă 12 luni prin constituirea depozitului Europa Plus, la o rată fixă a dobînzii cu pînă la un punct procentual peste cel mai bun depozit pe termen de 12 luni existent în oferta băncii la data constituirii.

Acord pentru sprijinirea IMM-urilor

Consecventă opţiunii sale de a sprijini dezvoltarea sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, "Carpatica" a semnat un protocol de colaborare cu Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR). Prin întîlnirile trimestriale care vor avea loc între specialiştii celor două instituţii se va urmări adaptarea ofertei de produse şi servicii a Băncii Comerciale "Carpatica" la necesităţile companiilor din acest segment. De asemenea, cele două părţi semnatare ale acordului vor face demersuri comune pentru extinderea numărului şi valorii liniilor de finanţare a IMM, interne sau externe şi pentru obţinerea unor costuri cît mai reduse pentru bancă şi implicit pentru clienţi.

În ceea ce priveşte finanţarea sectorului IMM-urilor, "Carpatica" a iniţiat, încă din anul 2000, o colaborare fructuoasă cu KfW prin fondul Româno German, derulînd o linie de finanţare pentru IMM-uri de 8 milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb