Deputaţii dezbat, astăzi, moţiunea pe agricultură

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 25 mai 2010

Deputaţii dezbat, astăzi, moţiunea pe agricultură

Camera Deputaţilor va dezbate, astăzi, moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Mihail Dumitru. Moţiunea a fost depusă de 66 de deputaţi PSD şi a fost intitulată "Programul naţional pentru agricultură şi dezvoltare al Guvernului Boc pe anul 2010: Falimentul fermierilor din România".

Parlamentarii PSD solicită, în moţiune, demiterea ministrului Mihail Dumitru, pe motiv că acesta "s-a dovedit incapabil să adminis-treze multitudinea problemelor cu care se confruntă agricultura şi agricultorii", potrivit Agerpres.

Social-democraţii mai acuză actualul Guvern şi ministerul Agriculturii că nu se implică prin decizii politice în rezolvarea problemelor din acest domeniu, fapt ce, după aprecierea lor, "va avea consecinţe pe drumul falimentării agriculturii".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Agricultura adevarata nu se poate face pe sutele de mii de bucatele de pamant pe care fiecare proprietar ar vrea sa se cultive altceva decat la vecinul cu care nici acum, dupa dpuazeci de ani, nu s-a inteles pe mejdina care-i separa. Agricultura nu se face nici cu plugul tras de cal si cu ingrasamintele obtinute de la cele doua animale din batatura.

    Domnii deputati stiu ca taranii nu pot sa acceseze fonduri pentru ca sa-si procure utilaje pentru ca nu au nici macar cofinantarea ceruta ? Vorbesc domnii parlamentari despre evaziune fiscala. Sper ca intre domniile lor nu sunt si dintre cei care, avand bani, se bucura vara ca pot sa cumpere la capul tarlalei cerealele de la producatori la un pret de nimic, pentru ca apoi sa le dea brutarilor sau sa le exporte la un pret frumusel ?

    Putem sa schimbam zeci de conducatori ai ministerului agriculturii, pana nu se va gasi solutia ca pamantul sa fie muncit si nu oricum, nu vom avea nici o sansa. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb