Deputaţii jurişti au dat aviz favorabil cererilor de reţinere şi arestare preventivă pentru Voicu şi Păun

A.L.
Anticorupţie / 15 februarie 2016

Deputaţii jurişti au dat aviz favorabil cererilor de reţinere şi arestare preventivă pentru Voicu şi Păun

Actualizare 15:28 Biroul permanent al Camerei Deputaţilor: Votul în cazurile Voicu şi Păun, miercuri după-amiază

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor în cadrul căreia vor fi dezbătute solicitările DNA de reţinere şi arestare preventivă în cazul deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun se va desfăşura miercuri, a anunţat secretarul forului legislativ Niculae Mircovici, la finalul Biroului permanent.

Mircovici a precizat că prezentarea rapoartelor Comisiei juridice în cazurile Voicu şi Păun şi dezbaterile parlamentare se vor desfăşura miercuri între orele 12,00 şi 14:00, urmând ca votul să fie dat după ora 14:00, după sesiunea de vot final pentru proiectele de lege înscrise pe ordinea de zi a şedinţei de plen, potrivit Agerpres.

El a explicat că, în total, urmează să fie exprimate patru voturi - se vor vota separat cererile de reţinere şi cele de arestare preventivă.

(A.L.)

---------------------

Actualizare 14:58 Dragnea: "PSD a luat deja decizia politică în cazul Mădălin Voicu"

Social-democraţii au luat deja decizia politică în ceea ce îl priveşte pe deputatul Mădălin Voicu, a declarat luni preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

El a susţinut că Biroul Permanent Naţional al PSD, reunit luni, nu a discutat cazul lui Mădălin Voicu, pentru că partidul a anunţat deja că nu se opune solicitării procurorilor privind reţinerea şi arestarea preventivă a acestuia.

"Nu discutăm la fiecare BPN o decizie pe care am adoptat-o în general. În aceste situaţii nedorite, colegii noştri au luat, am luat deja decizia politică, în sensul că judecătorii sunt cei care trebuie să decidă într-un fel sau altul. Şi nu ne opunem solicitării procurorilor", a precizat Liviu Dragnea, la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

(A.L.)

------------------------

Actualizare 12:12

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat luni aviz favorabil cererilor DNA de reţinere şi arestare preventivă în cazul deputatului Nicolae Păun, a anunţat vicepreşedintele acestui for, Ciprian Nica., transmit televiziunile de ştiri.

Nicolae Păun nu a fost prezent la şedinţa Comisiei juridice.

-----------------------

Actualizare 12:00 Mădălin Voicu: "Avocaţii mei m-au rugat să nu dau declaraţii"

Deputatul Mădălin Voicu nu a dorit să facă declaraţii la ieşirea de la şedinţa Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, unde s-au avizat favorabil luni cererile DNA de reţinere şi arestare preventivă în cazul său în dosarul în care este cercetat pentru fapte de corupţie, transmit surse din presă.

"Avocaţii mei m-au rugat să nu dau declaraţii", a spus Mădălin Voicu, la ieşirea de la Comisia juridică.

Şedinţa comisiei continuă luni, fiind aşteptat şi deputatul Nicolae Păun pentru care DNA a cerut reţinerea şi arestarea preventivă în acelaşi dosar.

(A.L.)

------------------

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat aviz favorabil, luni, cererilor DNA de reţinere şi arestare preventivă a deputatului Mădălin Voicu, a anunţat vicepreşedintele comisiei, Ciprian Nica.

La cererea de reţinere, 10 deputaţi au votat "pentru", iar 9 "împotrivă", în timp ce la cererea de arestare preventivă 10 deputaţi au votat "pentru", iar 8 "împotrivă", transmite Agerpres.

Comisia juridică a decis să se facă două rapoarte, unul pe reţinere şi unul pe arestare preventivă.â

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor s-a reunit luni în şedinţă pentru a analiza cererile cu privire la reţinerea şi arestarea preventivă a parlamentarilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun şi pentru a face rapoarte pe aceste solicitări ale DNA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb