DEPUTATUL FLORIN ROMAN, VICELIDER AL GRUPULUI PARLAMENTAR PNL: "PNL nu votează bugetul plin de iluzii propus de Guvernul Grindeanu"

Jose Fierro
Politică / 6 februarie 2017

Florin Roman (sursa foto: Facebook)

Florin Roman (sursa foto: Facebook)

Florin Roman, vicelider al grupului parlamentar PNL a afirmat că partidul său nu va vota bugetul "plin de iluzii" propus de cabinetul condus de Sorin Grindeanu, potrivit unui comunicat de presă PNL.

Deputatl liberal a scris: "Bugetul propus de Guvernul Grindeanu este departe de angajamentele asumate de acest partid în campania electorală şi la mare distanţă de nevoile reale ale românilor.

PNL nu poate susţine un buget în care marile proiecte de investiţii ale României sunt ignorate sau în care autostrăzile nu reprezintă o prioritate. Românii trebuie să ştie că reprezentanţii PSD şi ALDE din Parlament, alături de Guvernul Grindeanu, nu susţin construcţia autostrăzii Moldova, a autostrăzii Sibiu-Piteşti şi, în general, că refuză orice proiect care nu serveşte interesele actualei coaliţii şi ale clientelei politice.

Este ruşinos faptul că acest guvern, care se bate cu pumnul în piept când vine vorba de România şi de interesele naţionale, nu a găsit niciun leu în buget pentru Centenarul Unirii. Mai avem un an până la aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire şi PSD, alături de ALDE, tratează cu dispreţ acest eveniment, negăsind de cuviinţă să aloce bani pentru pregătirea aşa cum se cuvine a acestei sărbători naţionale.

În schimb, s-au găsit bani, şi nu puţini, 30 de miliarde de lei, pentru a-i pune la dispoziţia pixului doamnei ministru Sevil Shhaideh, ca să-i împartă pe criterii politice, în baza Ordonanţei 9/2017, pe care Guvernul Grindeanu tocmai a adoptat-o. PSD face ceea ce ştie mai bine: împarte România în două şi îşi cumpără din bani publici capital electoral, amanetând viitorul ţării".

Prin adoptarea acestui buget, pe care Florin Roman îl consideră construit special pentru interesele politice ale coaliţiei aflate la guvernare, ignorând interesele românilor şi dezvoltarea economică a României, "sunt şanse mari ca ţara să ajungă din nou în recesiune economică".

Potrivit deputatului, PNL nu poate fi părtaş la politica antinaţională a actualei guvernări şi de aceea nu va vota bugetul guvernului Grindeanu pentru anul 2017.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb