DEPUTATUL PNL OVIDIU RAEŢCHI: "Comisiile parlamentare de anchetă ale PSD-ALDE sunt o combinaţie între filmele cu Mr. Bean şi cele cu Al Capone"

A.I.
Politică / 24 aprilie 2017

Ovidiu Raeţchi (Sursa foto: Wikipedia)

Ovidiu Raeţchi (Sursa foto: Wikipedia)

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a ironizat comisiile de anchetă parlamentară ale PSD-ALDE, despre care a spus că sunt o combinaţie între filmele cu Mr.Bean şi cele cu Al Capone, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Raeţchi a amintit că, în 2006, Victor Ponta a iniţiat o comisie de anchetă care a verificat contractele Turceni şi Rovinari, pentru ca, la scurt timp, apropiatul său, Dan Şova să obţină contracte acolo: "Comisiile de anchetă parlamentară ale PSD sunt o combinaţie între filmele cu Mr.Bean şi cele cu Al Capone. Vă reamintesc că ultimele lor comisii au rezolvat contractele lui Şova cu Turceni-Rovinari sau au studiat o "gaură" în buget. În 2006, deputatul Victor Ponta a iniţiat o comisie parlamentară care a verificat contractele de la Turceni şi Rovinari. Se pare că această comisie a avut un succes răsunător- chiar dacă a fost finalizată fără concluzii - în condiţiile în care, în scurt timp, casa de avocatură a lui Dan Şova, prietenul său, încheie contracte pe bandă rulantă cu Complexul Energetic Rovinari. Să mai spunem ca o parte din banii din aceste contracte au ajuns la Ponta?".

Deputatul PNL a adăugat: "Domnul Tăriceanu a înfiinţat o Comisie specială a Senatului pentru evaluarea stării democraţiei. După ce a intrat în atenţia DNA, desigur. Nu mi-e foarte clar ce au evaluat distinşii senatori ai domnului Tăriceanu, cert e că opinia publică s-a distrat foarte bine pe seama lor. Probabil ideea de bază e că în Romania nu există democraţie dacă e anchetat domnul Tăriceanu. Problema e că, dupa ce anchetatorii PSD-ALDE au căutat de zor şi o gaură în bugetul României - care s-a dovedit că nu era acolo - astfel de iniţiative au devenit caraghioase. Acest gen de comisie parlamentară - cu dedicaţie politică evidentă, cu scopul clar de a favoriza un politician sau chiar un infractor - e compromis pe termen lung în România."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb