Digital Twin anunţă lansarea platformei WisdomOfAge

S.B.
Companii / 26 iulie 2023

Digital Twin anunţă lansarea platformei WisdomOfAge

Digital Twin anunţă lansarea WisdomOfAge - o platformă web care utilizează inteligenţa artificială pentru a conecta profesionişti seniori cu experienţă cu companii mici, mijlocii şi start-up-uri, potrivit unui comunicat al companiei remis astăzi redacţiei.

WisdomOfAge abordează provocările unei forţe de muncă îmbătrânite şi facilitează totodată transferul de cunoştinţe esenţiale către companii, oferindu-le oportunitatea de a se dezvolta, de a prospera şi de a depăşi aceste realităţi economice complexe.

Pe măsură ce populaţia îmbătrâneşte, profesioniştii seniori - persoane în vârstă cu cariere relevante şi experienţă vastă - poartă cu ei un bagaj nepreţuit de cunoştinţe de care pot beneficia generaţiile viitoare. Cu toate acestea, această forţă de muncă îmbătrânită prezintă o dublă provocare. Pe de o parte, pensionarea iminentă a experţilor creează un deficit de cunoştinţe, lăsând un gol de expertiză pe care întreprinderile trebuie să-l umple pentru a susţine creşterea şi inovaţia. Pe de altă parte, experţii pensionari doresc să rămână conectaţi la fostul lor domeniu de activitate şi au nevoie de posibilităţi pentru a face acest lucru.

În plus, companiile mici, mijlocii şi start-up-urile se confruntă cu obstacole semnificative în timp ce caută să navigheze în peisajul corporativ competitiv. Lipsa forţei de muncă în general, şi a celei specializate în particular, face ca achiziţia de talente să fie o provocare, în timp ce ritmul rapid al progreselor tehnologice necesită învăţare continuă şi perfecţionare. Pentru a putea depăşi aceste provocări, aceste companii au nevoie de personal cu acces la cunoştinţe de specialitate, sub atenta îndrumare a unor mentori experimenţaţi, care pot veni cu know-how şi pot avea un rol fundamental în dezvoltarea business-ului.

Despre WisdomOfAge: Utilizarea inteligenţei artificiale pentru conectarea experţilor cu companiile

Digital Twin a venit în sprijinul economiei moderne cu o soluţie de pionierat - WisdomOfAge. Folosind puterea Inteligenţei Artificiale, WisdomOfAge conectează profesioniştii seniori cu companii mici, mijlocii şi cu start-up-uri, promovând relaţii de mentorat moderne care stimulează dezvoltarea personală şi succesul în afaceri.

"Venim în sprijinul companiilor pentru ca acestea să-şi poată găsi specialişti în domeniile lor de activitate. Misiunea noastră este ca managerii, profesioniştii din diverse domenii să-şi poată împărtăşi experienţa acumulată de-a lungul vieţii profesionale. De acest proiect vor beneficia atât întreprinderile, cât şi seniorii care vor să-şi continue activitatea profesională, facilitând conexiuni puternice de mentorat", a spus Laurentiu Nae, Manager de proiect al WisdomOfAge. "Ideea acestui proiect s-a născut în urma discuţiilor cu mai mulţi seniori, aflaţi în prag de pensioanare, cu vastă experienţă în diverse domenii, şi care îşi doreau să-şi împărtăşească expertiza acumulată într-o viaţă. Odată cu lansarea WisdomOfAge, introducem o soluţie disruptivă care foloseşte algoritmi AI avansaţi pentru a debloca întregul potenţial al mentoratului, oferind utilizatorilor îndrumări personalizate, acces la experţi din industrie şi oportunităţi de creştere de neegalat."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb