DIN MAI: Valentin Budeş, noul Director Financiar al Sphera Franchise Group

L.T.
Companii / 11 martie 2019

Valentin Budeş, noul Director Financiar al Sphera Franchise Group

Sphera Franchise Group l-a numit pe Valentin-Ionuţ Budeş în calitate de Director Financiar al companiei, acesta urmând să preia responsabilităţile mandatului, pentru o perioadă de patru ani, începând cu 9 mai, potrivit unui comunicat remis, astăzi, Redacţiei noastre.

"Îi spunem bun venit domnului Budeş în calitate de nou Director Financiar al Sphera Franchise Group şi suntem convinşi că, prin prisma experienţei vaste de specialist în domeniul financiar, va avea o contribuţie importantă în cadrul echipei de management în demersurile sale de îndeplinire a obiectivelor companiei. În linie cu angajamentul nostru ferm de a menţine cele mai înalte standarde de guvernanţă corporativă, suntem încântaţi că am selectat drept Director Financiar un profesionist cu peste 10 ani de experienţă, dintre care cei mai mulţi au fost în poziţii de top management", a declarat Mark Hilton, Director General al Sphera Franchise Group, conform comunicatului.

Valentin Budeş are o experienţă de peste 10 ani în Management Financiar, dobândită în timp ce a ocupat poziţii în Contabilitate, Audit, Controlling şi Managementul Finanţelor, în industrii precum servicii de sănătate, telecomunicaţii şi consultanţă. În ultimii patru ani, a deţinut funcţii de Director Financiar, fiind responsabil de coordonarea unei game de activităţi precum fuziuni şi achiziţii, optimizarea trezoreriei, controale interne, buget şi planificare şi analiza profitabilităţii.

"Activitatea profesională a domnului Budeş include o gamă largă de domenii financiare, în companii de top din industrie, unde a acumulat experienţă în management şi a dovedit performanţe solide în coordonarea unor proiecte complexe, strategice şi inter-departamentale, pe lângă abilităţile tehnice relevante. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm alături de el. În acelaşi timp, aş dori să-i mulţumesc lui Daniel Paliţă pentru asumarea cu succes a funcţiei de Director Financiar interimar. Acesta îşi va relua rolul de Director Planificare Strategică şi Relaţii cu Investitorii", a adăugat Mark Hilton, arată sursa menţionată.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb