Diverta a înregistrat vânzări de 1 milion de euro în sezonul Back to School

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 7 octombrie 2016

Diverta a înregistrat vânzări de 1 milion de euro în sezonul Back to School

Diverta a înregistrat vânzări de 1 milion de euro în sezonul Back to School, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Cele mai căutate articole au fost ghiozdanele şi rucsacurile (preţuri de la 49 lei), având o creştere de peste 65% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015. Valoarea medie a unui bon a fost de 55 de lei.

Pe segmentul ghiozdanelor şcolare, căutate au fost şi cele cu licenţă, echipate cu articole de bază pentru grădiniţă (59,9 lei) şi pentru şcoală (119,9 lei), personalizate cu unii dintre eroii preferaţi ai copiilor - Spiderman, Mickey Mouse şi personajele din Frozen. De asemenea, în acest an adolescenţii s-au orientat şi către ghiozdanele cu design neconvenţional Mad Pax, noi pe piaţa din România, care au modele embosate, ţepi, cornete de îngheţată sau bule. Printre preferinţele cumpărătorilor s-au numărat şi rechizitele cu licenţă Soy Luna, The Secret Life of Pets şi Zootropolis.

"Sezonul Back to School este foarte important pentru noi, având creşteri de 3-4 ori comparativ cu o perioadă normală. Rezultatele foarte bune înregistrate în aceste luni se datorează gamei complete de articole şcolare pe care o oferim, în trend cu ceea ce îşi doresc copiii şi părinţii. În fiecare an, aproximativ 30 % din oferta de papetărie este reprezentată de produse noi, iar ghiozdanele şi rucsacurile cu licenţe noi se schimbă aproape complet în fiecare sezon Back to School, în funcţie de filmele lansate de casele de producţie destinate copiilor. Părinţii conştientizează importanţa unui ghiozdan ergonomic pentru sănătatea spatelui copilului şi caută în special branduri cunoscute, de o calitate superioară, cum sunt cele de la Herlitz." a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

Părinţii încep pregătirile pentru anul şcolar încă de la începutul lunii august, vârful de interes fiind în perioada 8-12 septembrie. Principalele achiziţii sunt ghiozdanele şi penarele, cumpărăturile continuând şi după această perioadă, pe baza necesarului primit de la cadrele didactice. Pregătirea pentru şcoală a unui copil de gimnaziu, luând în calcul un ghiozdan şi lista completă de rechizite, costă în medie 300 lei.

În reţeaua Diverta, pregătirile pentru sezonul Back to School încep din luna martie, procesul implicând mai multe etape, de la anticiparea trendurilor pentru anul şcolar viitor, până la plasarea comenzilor şi livrarea produselor în magazine. Gama de papetărie Diverta cuprinde peste 10.000 de produse, disponibile în magazinele fizice şi în magazinul online al reţelei, www.dol.ro.

Despre Diverta:

Înfiinţat în 1999, Diverta este cel mai mare retailer integrat în domeniul cărţii, papetăriei şi jucăriilor. Cu o reţea de 25 de magazine în toată ţara, Diverta oferă un mix complet de produse, menit să asigure cumpărătorului întreaga gamă de divertisment şi dezvoltare personală pentru toată familia: peste 30.000 de titluri de carte, o gamă variată de articole şcolare şi office, cele mai căutate branduri de jucării şi cele mai inedite idei de cadouri şi soluţii de ambalare. Sub sloganul Mereu ceva nou, Diverta oferă publicului peste 50.000 de idei de cadouri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb