Divizia din SUA a platformei cripto Binance are dificultăţi să găsească o bancă pentru gestionarea banilor clienţilor săi

G.D.
Bănci-Asigurări / 9 aprilie 2023

Divizia din SUA a platformei cripto Binance are dificultăţi să găsească o bancă pentru gestionarea banilor clienţilor săi

Divizia americană a platformei de criptomonede Binance are dificultăţi să găsească o bancă care să se ocupe de numerarul clienţilor săi, după falimentul Signature Bank de luna trecută, a relatat ieri Wall Street Journal, citând persoane familiare cu chestiunea, transmite News.ro.

Anterior, depozitele erau trimise fie către Signature Bank, fie către Silvergate Capital, ambele considerate ca bănci prietenoase cu criptomonede.

Însă, după ce ambele bănci au intrat în faliment, Binance încearcă să găsească un nou partener bancar, potrivit articolului WSJ.

Binance.US foloseşte cel puţin un intermediar pentru a stoca fonduri, se arată în articolul care mai arată că, deoarece banii sunt deţinuţi de o terţă parte, trimiterea şi mutarea fondurilor este încetinită.

Compania a încercat fără succes să stabilească relaţii cu Cross River Bank şi Customers Bancorp, iar băncile sunt reticente din cauza preocupărilor legate de riscul legate de reglementare.

Toate cele trei companii nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters în afara orelor normale de lucru.

"Colaborăm cu mai mulţi furnizori de servicii bancare şi de plăţi din SUA şi continuăm să integrăm noi parteneri în timp ce ne actualizăm sistemele interne pentru a crea o platformă fiat mai stabilă şi a oferi servicii suplimentare", a declarat un purtător de cuvânt al Binance.US pentru WSJ.

Luna trecută, Commodity Futures Trading Commission (CFTC) a dat în judecată Binance, împreună cu CEO-ul său şi fostul director general pentru conformitate, susţinând că operează o platformă "ilegală" şi un program de conformitate "fals".

De la anunţarea procesului, investitorii au retras 1,6 miliarde de dolari de la Binance.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb